• Geri dön

  • 230 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


Bu yaz Dubai’yi ziyaret edin ve promosyondan yararlananın; Dubai’nin ikonik Atlantis Dubai otelindeki en popüler su eğlence dünyasına bilet kazanın.

Emirates’in bu yaz tatilini Dubai’de geçirmeyi planlayan Türkiye’den gelecek yolcular için harika haberleri var. 30 Eylül 2021 (dahil) tarihine kadar seyahat etmek için 1-15 Haziran arasında satın alınan her bir Emirates bileti, Dubai’nin en popüler turistik yerlerinden biri olan Aquaventure Waterpark ve The Lost Chambers Aquarium’a tam gün ücretsiz giriş hakkı sunuyor.

Emirates yolcuları Dubai’ye Economy Class’ta havalimanı vergileri dahil gidiş dönüş kişi başı 592 Dolar’dan, Business Class’ta ise 2.168 Dolar’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Yolcuların tam gün ücretsiz giriş bileti kazanmak için, AQUADAY promosyon koduyla emirates.com.tr’den rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Aquaventure Waterpark, bir kilometreyi geçen genişletilmiş özel sahil şeridi, harika su kaydırakları ve oyun alanları ile ünlü ve rekorları alt üst eden eğlence ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Etrafı köpek balıkları ve vatoz balıklarıyla çevrili 27,5 metre uzunluğunda şeffaf bir tünel olan Leap of Faith gibi en popüler su kaydıraklarından kayabilir veya park genelinde halatla kayma gibi adrenalin dolu aktiviteleri deneyebilirsiniz. Macera severler etraflarında köpek balıklarıyla güvenli bir şekilde yüzebilir veya dost canlısı vatozları besleyebilirler. Atlantis Aquaventure’ı ziyaret edenler, Poseidon’s Tower, Trident Tower, Splashers Lagoon ve Splashers Cove’un yanı sıra Raging Rapids ve Immortal Falls’ta yetişkenler, çocuklar ve ailelere yönelik 34 farklı gezinti ve etkinliğin keyfini çıkarabilirler.

Atlantis, The Palm’daki The Lost Chambers Aquarium’un cam tünelleri boyunca yürüyerek etrafınızdaki deniz canlılarıyla vakit geçirin. Köpek balıkları, vatozlar, piranalar, yengeçler ve minik deniz atları karşısında büyüleneceksiniz ve bunlar denizaltı dünyasına yapacağınız yolculukta karşılaşacağınız canlılardan sadece birkaçı. Kayıp Atlantis’i andıran su altı tünelleri ziyaretçileri kayıp bir medeniyete, gemi enkazlarına ve harabelere doğru olağanüstü bir yolculuğa çıkaracak. 10 göz alıcı odada su altı yaşamını gösteren olağanüstü renkli bir koleksiyona tanık olabilirsiniz.

Emirates yolcuları, 1 Haziran - 30 Eylül 2021 tarihlerinde seyahat etmek üzere 1-15 Haziran 2021 tarihlerinde diledikleri kabin sınıfından uçuş rezervasyonu yaparak promosyondan faydalanabilirler. Aquaventure Waterpark ve The Lost Chambers Aquarium için ücretsiz biletle, tesislerin açık olduğu saatlerde (su parkı sabah 10:00’dan gün batımına kadar, akvaryum sabah 10:00’dan akşam 21:00’e kadar açıktır)** tam gün ücretsiz giriş hakkına sahip olacaksınız.

Emirates, küresel ağındaki 90'dan fazla noktaya operasyonlarını güvenli bir şekilde yeniden başlattı. Şirketin Dubai'deki modern merkezi, dünyanın en popüler tatil ve aktarma noktalarından biri olmaya devam ediyor. Güneşliplajlardan birinci sınıf konaklama ve eğlence tesislerine, Dubai çok çeşitli ve unutulmaz deneyimler sunuyor. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirleri onaylayan Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat damgası alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur.

Havayolu, tüm sınıflarda birinci sınıf ürün ve hizmetleriyle ünlüdür. Yolcular, havayolunun ödüllü uçuş içi eğlence sistemi ice üzerinden 4500'den fazla kanalı keşfetmenin yanı sıra gurme şeflerin hazırladığı yemeklerin tadını çıkarabilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL