• Geri dön

  • 231 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi ve Expo 2020 Dubai'nin Premier İş Ortağı Emirates, Dubai'yi ziyaret eden yolculara bu kış üç ikonik cazibe merkezini içeren bir kampanya sunuyor. Expo 2020 sırasında Dubai ziyaretçileri için sunulan çok sayıda diğer ayrıcalıklı kampanyalara ek olarak, Emirates dünyanın en çok sevilen seyahat noktalarından birinde ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmak için sabırsızlanıyor.

Dubai'yi yeniden ziyaret etmek isteyen veya şehre ilk kez gelecek olan Emirates yolcuları, Dubai'nin dünyaca ünlü ve en sevilen cazibe merkezleri için üç yeni kampanyadan Emirates’in misafiri olarak faydalanabilecekler.

İkonik Burj Khalifa At The Top: Dubai'yi dünyanın en yüksek binasının terasından görebilir ve büyüleyici kumsallarından ikonik Dubai Marina'ya kadar BAE'deki turistik gezi programlarının neredeyse yarısını oluşturan yerlerle beraber bütün şehrin panoramik manzarasını seyredebilirsiniz. Bu özel kampanyanın geçerlilik süresi 31 Mart 2022'ye kadardır.

Dubai Fountain Boardwalk: Büyüleyici Dubai Fountain'da yer alan yüzer platform The Boardwalk, ziyaretçilerin Burj Khalifa'nın ünlü su, müzik ve ışık gösterilerini daha yakından izleyebilmelerine olanak sağlıyor.

Emaar Sky View Hotel'de Manzara Seyir Terası: Yolcular cam tabanlı geçit üzerinde cesaret isteyen bir yürüyüş yaparak (skywalk), bu adrenalin dolu aktivite sırasında Dubai'yi gökyüzünden bakarak izleyebilirler.

Bu eşsiz kampanyadan yararlanmak için, yolcular uçuş rezervasyonlarını burada yer alan bağlantı üzerinden yaptırabilirler. 30 Kasım 2021- 31 Mart 2022 tarihleri arasında yapacakları seyahatler için 30 Kasım- 20 Aralık 2021 tarihleri arasında tüm kabin sınıflarında Dubai’ye gidiş dönüş bileti satın alan yolcular bu özel kampanyadan faydalanabilirler. ** Kampanya ayrıca katılımcı seyahat acenteleri ve seçili Emirates ofisleri aracılığıyla satın alınan biletler için de geçerlidir.

Dubai'yi Emirates ile Keşfedin

Yeni Emirates’in yolcularını misafir ettiği kampanyalara ek olarak, Emirates ile yapacağınız Dubai seyahatlerinizde ayrıcalıklardan yararlanmak için çok sayıda başka seçenekleriniz de bulunmakta:

Ücretsiz Bir Günlük Expo Giriş Bileti: Büyük Expo 2020 etkinliği süresince herhangi bir zamanda Dubai'yi ziyaret eden veya Dubai'den üzerinden seyahat eden Emirates yolcuları, havayolundan aldıkları her bilet için ücretsiz Emirates Bir Günlük Expo Giriş Bileti almaya hak kazanıyorlar. Bu kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için özel kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

My Emirates Pass – Expo Versiyonu: 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai'ye veya Dubai'den aktarmalı seyahat eden yolcular, My Emirates Pass Expo 2020 Dubai promosyonu kapsamında yalnızca Emirates biniş kartlarını göstererek şehri daha özel ayrıcalıklarla keşfedebilir, 500'den fazla mağaza, restoran ve eğlence merkezinde özel indirimlerden ve avantajlardan faydalanabilirler.

Dubai'de Geçirdiğiniz Her Dakika İçin Bir Mil Puanı Kazanın: Emirates yolcuları 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai'de geçirdikleri her bir dakika için 1 Skywards Mili kazanabilirler. Emirates Skywards üyesi olan veya 31 Mart 2022 tarihinden önce programa kayıt yaptıran yolcular Dakika Başına Bir Mil kampanyasından yararlanarak 5.000'e kadar Mil puanı kazanabilirler. Kampanya, Dubai’deki Expo 2020 süresince yapılacak seyahatler için 1 Ağustos 2021 ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında satın alınan biletler için geçerlidir. Biletleri Emirates- tarafından satışa sunulan ve flydubai tarafından gerçekleştirilen Emirates (EK) sefer numaralı uçuşlar da kampanya kapsamına dahildir.

Dubai'yi Ziyaret Edin

Dubai'yi ailenizle birlikte mi yoksa yalnız mı keşfetmek istiyorsunuz? Bir şehir turu veya plaj kaçamağı yapmak veya eşsiz bir çöl deneyimi mi yaşamak istiyorsunuz? Dubai'de herkese uygun bir aktivite bulabilirsiniz.

Dubai, özellikle kış aylarında dünyanın en popüler tatil yerlerinden biri olmaya devam ediyor ve ziyaretçiler konaklamak için tüm bütçelere uygun bir dizi otelin yanı sıra heyecan verici ve tüm yaşlara uygun eğlence, yemek ve alışveriş seçenekleri arasından tercih yapabilirler. Dubai, güneşli sahillerinden kültürel miras turizmi etkinliklerine, birinci sınıf konaklama ve eğlence merkezlerine kadar her zevke hitap eden muhteşem deneyimler sunuyor.

Emirates, uluslararası sınırların açılması ve seyahat kısıtlamalarının hafiflemesiyle birlikte 120 uçuş noktasında yolcu hizmeti vermeye devam etmektedir ve İstanbul'dan Dubai'ye haftada 17 sefer düzenlemektedir.

Emirates ile seyahat

Yolcularının sağlığını ve rahatını birinci önceliği sayan Emirates, yolculuğun her adımında kapsamlı bir dizi güvenlik tedbiri aldı. Havayolu ayrıca temassız teknoloji uygulaması sayesinde dijital doğrulama hizmetini geliştirerek yolcularına IATA Travel Pass uygulamasını daha çok kullanma olanağı sunuyor.

Emirates, koşulların çok çabuk değiştiği bu dönemde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Havayolu, sunduğu çoklu risk içeren seyehat sigortası ile cömert ve esnek rezervasyon politikalarının yanı sıra yolcularının millerini ve statülerini korumalarına yardımcı olarak sağladığı hizmetleri bir adım ileriye taşıdı.

Yolculara, ülkelerinde ve seyahat edecekleri noktalarda yayınlanan güncel seyahat gereksinimlerini kontrol etmeleri önerilmektedir. Dubai'ye dönen şehir sakinlerinin ve uluslararası ziyaretçilerin Dubai'ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıda yer alan adresi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL