• Geri dön

  • 364 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


Emirates, 3 Eylül tarihi itibariyle Gine’nin Konakri ve Senegal’in Dakar şehirlerine yolcu hizmetlerine devam edeceğine ve Afrika’da hizmet verdiği şehir sayısını sekize çıkaracağını duyurdu. Dubai’den Konakri ve Dakar’a uçuşlar Emirates Boeing 777-300ER uçaklarıyla, haftada iki kere gerçekleşecek bağlantılı uçuşlar şeklinde yapılacaktır. *

Konakri ve Dakar arasında bağlantılı uçuşların gerçekleşmesiyle, Emirates’in büyüyen uçuş ağı 77 şehre ulaşarak yolcularına, özellikle Orta Doğu, Batı Asya, Avrupa, Amerika kıtasının tamamı ve Uzak Doğu’daki destinasyonlarla hem gidiş hem de gelişler için Dubai’de tek bir duraklamayla gelişmiş küresel bağlantı sağlayacaktır. Emirates’in mevcut uçuş noktaları ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi https://www.emirates.com/tr/turkish/help/our-current-network-and-services/ adresinde yer almaktadır.

Dubai uluslararası iş ve tatil amaçlı ziyaretçilerine kapılarını yeniden açtığı için, yolcular şehirde duraklamayaparak şehri gezebilir -19 PCR (Polymerase Chain Reaction- Polimeraz Zincir Reaksiyonu) testleri, geldikleri ülkeden bağımsız olarak BAE vatandaşları, mukimleri ve turistler dahil Dubai’ye (ve BAE’ye) gelen ve transit geçiş yapan tüm yolcular için zorunludur.

İstikamet Dubai: Güneşle yıkanmış plajları ve tarihi gezi faaliyetlerden dünya standartlarında konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai dünyanın en popüler küresel istikametlerinden biridir. 2019 yılında şehir 16,7 milyon ziyaretçiyi ağırlamış ve yüzlerce küresel toplantı ve fuarların yanı sıra spor ve eğlence etkinliklerine ev sahipliği yapmıştır. Dubai, misafirlerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkin önlemleri tasdik eden Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat damgasını alan dünyanın ilk şehirlerinden biridir.

COVID-19 ile ilgili masraflar için ücretsiz, küresel teminat: Yolcular artık güvenle seyahat edebilir çünkü Emirates seyahatleri sırasında COVID-19 teşhisi konulması halinde, COVID-19 ile ilgili tıbbi masraflarını, ücretsiz olarak karşılamayı üstlenmektedir. Bu teminat 31 Ekim 2020 tarihine kadar (ilk uçuş 31 Ekim 2020 tarihinde veya öncesinde tamamlanmış olmalıdır) Emirates yolcuları için hemen yürürlükte olacak ve yolculuklarının ilk uçuşunu tamamladıktan sonra 31 gün geçerli olacaktır. Bu, Emirates yolcularının Emirates ile seyahat ettikleri destinasyona varış sonrası başka bir şehre gitmeleri halinde de, bu sigortanın sağladığı ilave güvenceden faydalanmaya devam edebileceklerdir. Daha fazla bilgi için: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/.

Sağlık ve güvenlik: Emirates, yolcuların ve çalışanlarının gerek karada gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla yolcularının seyahatinin her adımında, her yolcusuna maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve anti-bakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi önlemi uygulamaya koymuştur. Bu önlemler ve uçuşlardaki hizmetler hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki siteyi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/.

Turist giriş şartları: Dubai ziyaretlerinde uluslararası ziyaretçilerin giriş şartları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki siteyi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/.

Dubai’de ikamet edenler en son seyahat şartlarını aşağıdaki siteden kontrol edebilir: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/.

*Hükümet onayına tabidir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL