• Geri dön

  • 259 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


Emirates Temmuz ayında, pandemi öncesi ağının %90’ına yakın bir oranla, yani 124 noktaya hizmet veriyor
Merakla beklenen Miami uçuşlarının başlamasıyla birlikte önümüzdeki ay yarım düzineden fazla şehre uçuşlarını yeniden başlatıyor
A380 ağını, 30 uçak ve haftalık 129 uçuşla 15 şehre genişletiyor

Emirates, yolcuların giriş kısıtlamaları rahatladıkça, yaz boyunca artan eğlence amaçlı seyahat talebini karşılamak için operasyonlarını arttırıyor ve hizmet ağını genişletiyor. Havayolu, eğlence ve artan iş seyahati talebinin yanı sıra arkadaşlarını ve akrabalarını ziyaret eden yolculara hizmet sunmak için uçuş ağını kademeli ve güvenli bir şekilde yeniden inşa ediyor ve kilit pazarlardaki varlığını optimize edecek stratejiler geliştiriyor. Emirates, şuan 115 küresel noktaya hizmet veriyor. Temmuz ayı sonuna kadar, 124 şehre her hafta 880 sefer gerçekleştirerek, pandemi öncesi uçuş ağının %90’ına yakınını geri kazanmış olacak.

Havayolu, Temmuz ayında yedi şehre daha yeniden hizmet vermeye başlayacak: 1 Temmuz’da Venedik; 2 Temmuz’da Phuket, Nice, Orlando ve Mexico City; 9 Temmuz’da Lyon ve 14 Temmuz’da Malta. Emirates, 22 Temmuz’dan itibaren Florida’nın ikinci büyük şehri ve dünyanın en popüler tatil noktalarından biri olan Miami’ye de uçuşlara başlayacak.

Emirates’in Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum şunları söyledi: “Emirates’in, Dubai’yi, dünya çapındaki işletmeleri ve toplulukları birbirine bağlı tutma kararlılığından yola çıkarak çeşitli yetkililer ve paydaşlarla birlikte uçuş ağımızı yeniden inşa etmek ve daha fazla noktaya güvenli erişim sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Son zamanlarda pek çok ülkenin yeni bir sayfa açarak kapılarını uluslararası ziyaretçilere yeniden açmaya başlaması, bizi cesaretlendiriyor ve kısıtlamaların hafiflediği her yerde talep işaretleri görüyoruz. Emirates, uçuş hizmetlerini hızlı bir şekilde eşleştiriyor, erişimimizi artıracak fırsatları belirliyor ve yolcularına bu yaz gitmek istedikleri yerlere güvenle ulaşmaları için daha fazla fırsat sunarak, sınıfının en iyisi hizmet, daha fazla kolaylık ve daha fazla seçenek sunuyor.”

En iyi destinasyolara daha fazla uçuş

Havayolu, ağı genelinde, yaz sezonunda yeni seyahat imkanları oluşturacak, kapasitesini artıracak ve tarifelerini genişletecek ve böylece uzun zamandır bekledikleri tatillerini planlarken yolcularına daha fazla popüler nokta, seçenek ve kolaylık sunacaktır.

Emirates, uluslararası ziyaretçilere daha fazla destinasyon açıldıkça ve karantinasız seyahat sunuldukça, Avrupa, Afrika ve Kuzey Amerika’daki 12 şehre daha seferler ekleyecek. Temmuz ve Ağustos için geliştirilmiş tarifeler sunan Emirates noktaları şunlardır: Alman şehirleri Münih, Düsseldorf ve Hamburg; Zürih; Viyana; Prag; Madrid; Stockholm; Brüksel; Lizbon; Chicago ve Tunus. Havayolu şu anda Avrupa’da, popüler karantinasız tatil noktalarından Yunanistan, İspanya, İtalya, Fransa ve Malta dahil olmak üzere 20 ülkede 30’dan fazla şehre uçmaktadır.

Amerika Birleşik Devletleri’nde, hızlı aşılama ve hava yolculuğunun açılmasıyla birlikte, Emirates varlığını geliştirmeye devam edecek. Temmuz ayında Miami’nin ağına eklenmesiyle birlikte Emirates, Boston, Chicago, New York (JFK ve Newark), Houston, Dallas, Los Angeles, San Francisco, Seattle, Washington DC ve Orlando dahil olmak üzere 12 noktada 26.000’den fazla koltuk sunarak ABD’ye haftalık 70’in üzerinde uçuş gerçekleştirecek. Havayolu ayrıca yüksek yolcu hacimlerini ve premium kabinlerindeki yüksek talebi karşılamak için Atlantik ötesi operasyonları olan Milan-New York ve Atina-Newark uçuşlarını da geliştiriyor.

Yaz sezonu için genişletilmiş A380 ağı

Emirates ayrıca bu yaz sezonunda A380’ağını geliştirecek ve amiral gemisini haftada 129 seferle 15 şehre uçuracak. Yaz aylarında, havayolu, 151 uçaklı güçlü Boeing 777 filosunu genişletmek için 30’dan fazla A380’i faaliyete geçirmeyi planlıyor. Emirates A380 deneyimi, kendine has ürünleri, ferahlığı, sessizliği ve eşsiz konfor seviyeleri nedeniyle seyahatlerini Emirates A380 ile yapmak isteyen yolcular tarafından en çok talep gören bir deneyim olmaya devam ediyor.

Emirates, A380’leri yaz sezonu boyunca aşağıdaki şehirlere uçuracak: Kahire, Cidde, Amman, Guangzhou, Londra Heathrow, Manchester, Frankfurt, Viyana, Paris, Münih, Moskova, New York JFK, Los Angeles, Washington D.C. ve Toronto. A380’lerin kullanımı, bu uçağın, Emirates’in toparlanma ve büyüme stratejisi için ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesi. A380ler, yoğun talep gören noktalarda kapasitenin verimli kullanılmasını sağlarken Emirates’in A380 özel deneyimini daha fazla yolcuya sunmasını sağlayarak havayolunun ağındaki kilit şehirlerde elinde bulundurduğu liderlik konumunu korumasına yardımcı olacaktır.

Emirates yolcuları bu yaz seyahat ederken, titizlikle getirilen sağlık ve güvenlik önlemleri sayesinde, sağlık ve güvenliklerinin en önemli öncelik olmaya devam ettiğinden emin olabilirler. Dubai’den uçarken yolcular, ek bir güvenlik tedbiri olarak, yolculuklarının neredeyse her adımında temassız teknolojiden yararlanabilirler. Havayolu ayrıca dijital doğrulama sistemlerini artırarak yolcularına bu yaz IATA Travel Pass’i (Seyahat Kartı) kullanmaları için daha fazla fırsat sunmuş olacak ve Dubai’den uçan yolcular, havayolunun Dubai Sağlık Makamı ile olan bağlantısının bir parçası olarak Covid-19 ile ilgili tıbbi kayıtlarını kağıt kullanmadan doğrulayabilecek.

Emirates, daha da cömert ve esnek rezervasyon politikaları ve kapsamı genişletilmiş çoklu risk içeren seyahat sigortası ile yolcularının seyahat planlamalarını kolaylıkla yapmalarını sağlarken sadık yolcuların da millerini ve statülerini korumalarına yardımcı olan yolcu odaklı çözümlerle sektöre öncülük ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL