• Geri dön

  • 389 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


Emirates Skywards, tüm dünyadaki üyelerine gözde İngiliz ve Amerikan markalarından yaptıkları internet alışverişlerinde Skywards Milleri kazanmaları için bini aşkın yol sunuyor.

İnternetten yaptığınız her alışverişte biriken Millerinizi görmek için skywardsmilesmall.com adresini ziyaret edin.

Emirates ve flydubai'nin ödüllü sadakat programı olan Emirates Skywards, üyelerine gözde İngiliz ve Amerikan markalarından yaptıkları internet alışverişlerinde Mil kazanmaları için bin yeni yol sunuyor. Üyeler skywardsmilesmall.com adresini ziyaret ederek, 1500'den fazla marka arasından tercih yapabilir ve alışveriş yaparken indirimli uçak bileti ve diğer ödüller için kullanılabilecekleri Mil Puanları kazanabilirler.

Her gün, tüm gün Mil kazanın

İnternetten alışveriş yapın:Mil kazanmaya başlamak için Emirates uygulaması veya emirates.com üzerinden erişebileceğiniz skywardsmilesmall.com adresini ziyaret edin. Üyeler burada moda, yaşam tarzı ve diğer perakende mağazalarının sunduğu muhteşem tekliflere göz atabilirler. Katılımcı markalardan alışveriş yapmak için, Emirates Skywards hesap bilgilerinizi kullanarak oturum açın ve alışverişinizi tamamlamak için iş ortağı markanın web sitesine devam edin. Üyeler harcadıkları 1 GBP başına 15 Mile kadar ve harcadıkları 1 USD başına 12 Mile kadar ödül kazanabilirler.

Emirates Skywards ortak markalı kart sahipleri, skywardsmilesmall.com adresinden alışveriş yaparken daha da fazla Mil kazanabilirler. Alışverişi tamamlamadan önce, üyeler yapılan işlemlere göre portal üzerinden hak kazanılan Milleri hesaplama seçeneğine sahiptir. Katılan markaların tam listesi için buraya tıklayınız.

Üyeler, internetten alışveriş yaparak Harvey Nichols and Macy’s gibi gözde markalarından son moda kıyafetleri satın alabilir, İngiltere ve ABD'deki güzellik, fitness, sağlık, elektronik ve çok daha fazla kategoride 1500'den fazla iş ortağı marka arasından tercih yapabilirler*. Emirates Skywards'un dünya çapındaki 27 milyon üyesi, iş ortağı havayollarından uçak biletleri, kabin sınıfı yükseltme, otel konaklaması, bilet, sportif ve kültürel etkinliklere ayrıcalıklı katılım, turlar ve değeri para ile ölçülemeyecek deneyimler dahil kapsamlı bir dizi ödül için Mil kazanıp harcayabilir.

Emirates Skywards ile ilgili daha fazla bilgi için www.emirates.com/skywards adresini ziyaret edin.

* İş ortağı markanın gönderim şartlarına tabidir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL