• Geri dön

  • 366 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


Dubai Connect, 10 saatin üzerinde minimum transit süresi olan yolculara ücretsiz otel konaklaması sunuyor.

Emirates, merkezi Dubai üzerinden transit geçiş yapan yolculara ücretsiz otel konaklaması hizmeti olan Dubai Connect’i yeniden sunmaya başladı. Hizmet, en iyi bağlantı süresi 10 saati aşan uçuşlarda ve tüm sınıflarda rezervasyonu olan yolcular için geçerlidir. Dubai Connect, COVID-19 salgını sırasında değişen uçuş programlarına rağmen Emirates’in merkezi Dubai üzerinden geçerek yapılan seyahatlerin sorunsuz ve rahat bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlıyor.

Emirates şu anda dünya genelinde altı kıtada 90’dan fazla uçuş noktasına hizmet vererek, yolcularının Dubai’de konforlu bir duraklama yaparak Avrupa, Asya, Amerika, Afrika ve Avustralya ve Yeni Zelanda genelindeki noktalara bağlantısını sağlıyor.

Dubai Connect ile, Emirates yolcuları 4 veya 5-yıldızlı bir otelde bir gecelik ücretsiz konaklama, havaalimanı gidiş ve geliş transferleri ve otelde yemeklerin yanı sıra gerektiği takdirde varışta BAE vizesi alacaklardır. Hizmet en iyi bağlantı süresi 10 ila 24 saat arasında olan yolculara daha konforlu bir seyahat sunmayı amaçlamaktadır.

Emirates tüm yolcularının ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktadır. Dubai Connect hakkına sahip olan ancak havalımanından ayrılamayanlara ise rahatça vakit geçirebilmeleri için Emirates Dubai Connect havalimanı lounge hizmetine erişim verilecektir.

Yeni veya mevcut rezervasyonları olan ve 1 Aralık 2020 itibariyle seyahat eden yolcular bu hizmetten yararlanabilirler. Dubai Connect hizmeti ile ilgili koşullar hakkında daha fazla bilgi için lütfen siteyi ziyaret edin.: Dubai Connect.

Dubai ziyaretçilerine kapılarını yeniden açtı ve Dubai Connect bu ziyaretçilerin seyahat edecekleri nihai noktaya giderken, bu hareketli şehri hiçbir ek ücret ödemeden keşfetmelerine olanak tanımaktadır. Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle Dubai’nin günün her saatinde ve her türden ziyaretçiye sunacak bir şeyi vardır.
Emirates ile konforlu uçun ve havayolunun ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile 4.500’ü aşkın kanalın keyfini çıkarın. Tüm sınıflardaki yolcular bölgesel lezzetlerden esinlenmiş yemeklerin ve ücretsiz ikram edilen içeceklerin keyfini çıkarıyorlar. Havayolu cömert bagaj hakkı tanımaktadır; Ekonomi Sınıfı yolcular 35 kg’a kadar, Business Sınıfı yolcular 40 kg’a kadar ve First Sınıfı yolcular 50 kg’a kadar bagaj hakkından istifade edebilir.

Dubai Connect, Emirates’in benzersiz seyahat deneyimi sağlamak için ürün ve hizmetlere yaptığı sürekli yatırımın bir parçasıdır. Geçen ay, havayolu Dubai Uluslararası Havalimanında self -check-in, bagaj teslim kioskları ve daha kolay bir yolculuk için uçak içi iyileştirmeler dahil olmak üzere başka hizmetleri de yürürlüğe koymuştur.

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolculara seyahat planlarında esneklik ve güven sunmaktadır. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilirler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptirler. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Güvenle seyahat edin: Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL