• Geri dön

  • 249 Görüntülenme

  • 124 Haber

  • 358 İşletme görüntülenme


. Girişimciler Expo 2020 Dubai sırasında %25 bonus puanla Business Rewards daha çok mil kazanabilirler
. Şimdiye kadarki en büyük World Expo etkinliği sırasında Dubai'yi ziyaret eden KOBİ'ler, zengin iş olanakları ve KOBİ'lerin büyümesine destek olacak networking fırsatları için ideal bir platformda bir araya gelmenin meyvelerini toplayacak.

Expo 2020'nin Premier İş Ortağı ve Resmi Havayolu Sponsoru Emirates, KOBİ'lerin Dubai'de şimdiye kadar gerçekleşen bu en büyük etkinliği ziyaret ederek elde edebilecekleri avantajları artırıyor. Expo 2020 Dubai tarihlerinde Dubai'yi ziyaret etmeyi planlayan küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) Emirates'in yeni Business Rewards teşvikiyle altı ay sürecek mega etkinlik sırasında daha da fazla ödül kazanacak.

KOBİ'lere özel olarak tasarlanan fırsat kapsamında, havayolu, kurumsal sadakat programının üyelerine etkinlik boyunca Dubai uçuşlarında geçerli olmak üzere bonus Emirates Business Rewards Puanı veriyor. Emirates Business Rewards üyeleri, 31 Mart 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecek seyahatler için, 15 Kasım 2021'e kadar uçuş rezervasyonları yaptıkları taktirde yolculuklarında %25 daha fazla Business Rewards Puanı kazanarak ödül bakiyelerinin daha hızlı arttığını görecekler. Bu özel fırsatla firmalar Expo'ya ev sahipliği yapan Dubai'yi ziyaret ederek uçuşlarında harcadıkları her 1 ABD Doları için 1.25 Puan kazanabilecekler.

Business Rewards Puanları yolcuların yanı sıra firma sahipleri ve çalışanları dahil Business Rewards programına kayıtlı olan firmaların bünyesindeki uygun kişiler için uçuş rezervasyonu ve kabin sınıfı yükseltme işlemleri için kullanılabiliyor. Business Rewards hüküm ve koşulları.

Emirates Business Rewards programında halihazırda 20.000'den fazla kayıtlı KOBİ bulunuyor, profesyonel hizmetler ve danışmanlık firmaları, teknoloji sağlayıcıları ve tüccarların yanı sıra emlak, inşaat, BT, sağlık ve daha birçok sektörde faaliyet gösteren firmalardan oluşan üyeleri kazançlı fırsatlar bekliyor.

Expo 2020 Dubai açıldı ve dünyanın dört bir yanından girişimciler, firmalarını büyütmek, iş ağlarını geliştirmek, zenginleştirmek ve yeni pazarlara ulaşmak için zengin etkinlik programı ve yeni iş bağlantıları fırsatlarıyla şimdiye kadarki en büyük ve en kapsamlı World Expo'nun sunduğu imkanlardan faydalanabilecek.

192 ülkenin katıldığı Expo 2020 Dubai'nin 17 milyonu yurt dışından olmak üzere 25 milyon ziyaretçiye ulaşması bekleniyor. Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya (MEASA) bölgesinin ev sahipliği yaptığı ilk World Expo olan etkinlik, firmalara toplamda 3,5 milyar kişiden oluşan devasa ve hızla gelişen bir pazarın sunduğu fırsatlardan yararlanabilecekleri bir platform sağlıyor.

"Connecting Minds, Creating the Future" temasıyla düzenlenecek olan Expo 2020 Dubai, kapsamlı sunumları ve zengin programıyla dünyanın dört bir yanından en iyi iş birliği, yenilikçilik ve yardımlaşma örneklerini sergileyerek, sürdürülebilirlik, mobilite ve fırsat konularındaki kilit sorunlara çözümler bulmak için en iyi zihinleri bir araya getirerek insanlara ilham vermeyi hedefliyor. Küresel etkinliği ziyaret eden KOBİ'ler iş olanakları için çok büyük bir potansiyelden faydalanabilir ve ülke stantlarının yanı sıra geleceğe ve yarının dünyasında bir fark yaratan inovasyonlara göz atmak için özel stantlara uğrayarak sanat, kültür ve eğlence dolu bir altı ayın keyfini çıkarabilirler.

Daha fazla bilgi için, Emirates.com.tr adresindeki özel kampanyalar sayfasını ziyaret edin.

Daha da cazip fırsatlar

Emirates'in yolcularına her yönüyle cömert fırsatlarsunmasıyla Dubai'ye iş seyahati yapmak hiç bu kadar cazip olmamıştı. Uçuşlarda Emirates Business Rewards kazanmanın yanı sıra, bir KOBİ bünyesinde yer alan ve Emirates'in ödüllü yolcu sadakat programı Emirates Skywards üyeleri aynı uçuşlarda Skywards Milleri de kazanıyorlar.

Expo 2020 Dubai süresince, Emirates yolcularına 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai'de geçirdikleri her dakika için 1 Skywards Mili kazanma şansı veriyor. Kampanya Expo döneminde Emirates'ten satın alınan Dubai biletleri için geçerlidir. Halihazırda Emirates Skywards üyeleri veya 31 Mart 2022 tarihinden önce programa kayıt yaptıran yeni üyeleriçin Emirates.com.tr adresindeki kampanyadan yararlanarak 5.000'e mile varan puanı kazanabiliyorlar.

Sabırsızlıkla beklenen büyük Expo 2020 etkinliği boyunca diledikleri tarihte Dubai'yi ziyaret eden veya Dubai üzerinden başka bir yoktaya seyahat eden Emirates yolcuları, satın aldıkları her bilet için ücretsiz bir günlük Emirates Expo Giriş Bileti almaya hak kazanıyorlar.

Emirates yolcuları yalnızca uçağa biniş kartlarını göstererek, eski ve yeni Dubai’yi panoramik bir açıdan görme imkanı sunan şehrin ikonik ve ilgi çekici yapılarından biri olan Dubai Frame'i de ücretsiz ziyaret edebiliyorlar. Ayrıca, Emirates uçağa biniş kartları sayesinde Dubai ve BAE genelindeki 500'ü aşkın seçkin mağaza, restoran ve eğlence merkezindeki cazip indirimlerden ve avantajlardan faydalanabilecekler. Emirates’in sunduğu fırsatlarla ilgili detaylara www.emirates.com/myemiratespass adresinden ulaşabilirsiniz.

Emirates, seyahat stresini ortadan kaldırmaya odaklanmaya devam ederken, uçmaya karar verdiği günden beri yolcularının sağlıklarını koruma noktasında aldığı kapsamlı sağlık ve güvenlik tedbirleriyle sektörde liderlik ederek, kendilerini güvende veemin hissetmelerini sağlamaktadır. Ayrıca, havayolu kısa bir süre önce yolcularının Dubai Havalimanı’nda daha rahat edebilmeleri için temassız teknolojiyi hayata geçirdi.

Emirates, koşulların çok çabuk değiştiği bu dönemde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Şirket çoklu risk içeren seyahat sigortasını ile, daha da cazip ve esnek rezervasyon politikalarının süresini uzatarak ve yolcu sadakat programı üyelerinin millerini ve statü düzeylerini korumalarına yardımcı olarak müşteri hizmetleri girişimlerini daha ileriye taşımıştır.

Yolcularımıza, ülkelerinde yayınlanan güncel seyahat yönergelerini kontrol etmelerini ve varış noktalarındaki seyahat gerekliliklerini yerine getirdiklerinden emin olmalarını öneririz. Dubai'ye dönen şehir sakinlerinin ve uluslararası ziyaretçilerin Dubai'ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için şu adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL