• Geri dön

  • 1.163 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Sur Yapı Marka AVM, tüm ziyaretçileri için heyecanlı bir bekleyişe ev sahipliği yapıyor. Toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin katılmaya hak kazandığı kampanyada 3 kişi 50 E5 2021 model Vespa Primavera’nın sahibi olacak. 3 ay sürecek kampanya, 9 Temmuz’da başlayıp 9 Ekim tarihinde sona erecek. Kampanyanın talihlileri 16 Ekim saat 14.00’te Sur Yapı Marka AVM’de noter huzurunda gerçekleşecek çekilişle belirlenecek.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM’de 9 Temmuz’da yepyeni bir kampanya başlatıyor. 150 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilerin katılımına açık olacak kampanya kapsamında 3 talihli E5 2021 model Vespa Primavera’nın sahibi olacak.

Kampanya, 9 Ekim tarihine kadar devam edecek. Bu süre içinde ziyaretçiler ister alışveriş sonrası kampanya standında faturalarını ibraz ederek, isterse kampanya.suryapimarkaavm.com.tr’de (ücretsiz) internet sitesine girip üye olduktan sonra alışveriş fişi, fatura ya da e-arşiv faturasının fotoğrafını yükleyerek çekilişe katılmaya hak kazanacak. Kampanya 16 Ekim saat 14.00’te Sur Yapı Marka AVM’de noter huzurunda gerçekleşecek çekilişle sona erecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL