• Geri dön

  • 867 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


25 Ocak’ta Axis Kağıthane’de, 26 Ocak’ta Axis İstanbul’da

Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa’nın kahramanları
minik hayranlarıyla buluşacak

Son filmi ‘Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa’ ile çocukların hayal dünyasını bir kere daha fetheden Rafadan Tayfa da sömestir tatilinde Axis Kağıthane AVM ve Axis İstanbul AVM’de minik hayranlarıyla buluşacak. ‘Tayfa İmzada’ isimli gösteri etkinliği ve imza günü 25 Ocak’ta Axis Kağıthane’de, 26 Ocak’ta ise Axis İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Axis Kağıthane AVM ve Axis İstanbul AVM, ‘Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa’nın kahramanlarını minik hayranlarıyla buluşturacak. ‘Tayfa İmzada’ isimli gösteri etkinliği ve imza günü 25 Ocak’ta Axis Kağıthane AVM’de, 26 Ocak’ta ise Axis İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ekinliğe 13.00 ile 16.00 saatleri arasında ücretsiz olarak katılmak mümkün olacak.

Çocuklar da seviyor büyükler de
6 Ocak'ta vizyona giren TRT ortak yapımı animasyon filmde Rafadan Tayfa'nın sevilen karakterleri Hayri, Kamil, Sevim, Hale, Akın ve Mert'in dünyada mahsur kalan uzaylı arkadaşlarını, uzay gemisine ulaştırmaya çalışırken yaşadıkları macera anlatılıyor. Çocuk izleyicilerin yanı sıra yetişkinlerin de ilgisini çeken yapımın, yönetmenliğine ve müziklerini İsmail Fidan yaptı, senaryosunu ise Ozan Çivit kaleme aldı.

2 haftada 906 bin kişi izledi
TRT'den yapılan açıklamaya göre, 2 haftada 906 bin kişinin izlediği film yeni bir rekora doğru ilerliyor. Serinin ilk filmi ‘Rafadan Tayfa Dehliz Macerası’ 2 milyon kişi, serinin ikinci filmi ‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ ise 3,5 milyon seyirciye ulaşmıştı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL