• Geri dön

  • 1.119 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Axis İstanbul, "Geleceğin sporu" olarak nitelendirilen artırılmış gerçeklik oyunu HADO’yu üniversite öğrencilerine deneyimleme fırsatı sunuyor. Oyuncuların hem fiziksel hem de mental gelişimine katkı sağlayan HADO’yu 1- 30 Kasım tarihleri arasında 200 üniversite öğrencisi ücretsiz olarak deneyimleyebilecek.

Eşsiz alışveriş deneyimi, renkli eğlence ve sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Axis İstanbul, "Geleceğin sporu" olarak nitelendirilen artırılmış gerçeklik oyunu HADO’yu üniversite öğrencilerine deneyimleme fırsatı sunuyor. 1- 30 Kasım tarihleri arasında 200 üniversite öğrencisi, öğrenci kimlik belgelerini göstererek “Yakan Top” oyununun günümüzdeki dijital hali HADO’yu ücretsiz olarak Axis İstanbul’da deneyimleyebilecek. İlk 200 öğrenciden sonraki 200 öğrenciye ise yüzde 50 indirim uygulanacak. Öğrencilerin birinci kattaki HADO mağazasına başvurarak öğrenci kimliklerini göstermeleri yeterli olacak.

Ülkemizde TESFED (Türkiye Spor Federasyonu) bünyesinde yer alan HADO, 80 kuşağının çocukluğunda oynadığı “Yakan Top” oyununun günümüzdeki dijital hali olarak biliniyor. Avrupa Yakası’nın ilk mağazasını Axis İstanbul’da açan Japon artırılmış gerçeklik oyunu HADO, oyuncuların hem fiziksel hem de mental gelişimine katkı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL