• Geri dön

  • 1.131 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Axis İstanbul AVM ve Axis Kağıthane AVM’de düzenlenecek olan Teknoloji Festivalleri 7’den 70’e herkesi teknolojiyle buluşturuyor. 27 Mart tarihine kadar devam edecek festivallere katılanlarteknoloji bilgilerini artırıyor, cazip indirimlerden yararlanıyor, eğlenceli interaktif etkinliklere katılma imkanını buluyor.

Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun da hemen yanında yer alan Axis İstanbul AVM ve Cendere yolu üzerinde merkezi konuma sahip Axis Kağıthane AVM, teknoloji meraklılarını Teknoloji Festivali’nde buluşturuyor. 27 Mart’a kadar sürecek festivallerde her yaştan ziyaretçi teknoloji hakkında merak ettiği pek çok şeyi bir arada buluyor.

Axis İstanbul’da düzenlenen Teknoloji Festivali boyunca ziyaretçilere açık olacak atölyeler, 7’den 70’e herkese eğlenerek öğrenecekleri aktiviteler vaat ediyor. Maker Atölyesi’nde 3D yazıcıların nasıl kullanılacağını öğrenecek olan ziyaretçiler, 3D ürünleri sergi alanında ziyaret ediyor. Robot Atölyesi’nde kendi yönlendirmeleriyle robotları hareket ettirerek çetin yarışlara giren misafirler, bu keyifli anlarını GIF Booth ile hareketli fotoğraflara dönüştürerek ölümsüz hale getiriyor.

Axis Kağıthane’de gerçekleştirilen Teknoloji Festivali’nde kurulan stantlarda, teknoloji ürünlerin tanıtımları gerçekleştiriliyor. Festival kapsamında ayrıca avantajlı kampanyalar, indirimlerden yararlanan ziyaretçiler eğlenceli yarışmalara katılabiliyor. Festival dâhilindeki mağazaların katılımcılara özel oluşturacakları indirimli katalogları QR kod ile takip edebilen AVM ziyaretçileri çeşitli fırsatlardan yararlanabiliyor. Fırsatlar sadece bunanla kalmıyor, festival alanındaki ziyaretçiler yeme içme indirim kuponları ve kahve kuponlarıyla keyiflerine keyif katıyor ve günlerini Greenbox alanında istedikleri arka fonda çektirecekleri Axis çerçeveli fotoğraflarla ücretsiz olarak ölümsüzleştirebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL