• Geri dön

  • 1.382 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Sur Yapı Marka AVM’den alışveriş yaptı, Mercedes – Benz kazandı

Sur Yapı Marka AVM’de araç kazandıran kampanyanın talihlisi belli oldu. 
9 Mart Cumartesi günü noter huzurunda gerçekleşen çekiliş sonucunda Beril Yeğenoğlu Mercedes Benz GLA 200 ’ün sahibi oldu.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM’de toplamda 150 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerin çekilişe katılmaya hak kazandığı kampanya, 9 Mart Cumartesi günü alışveriş merkezinin -1. katında noter huzurunda yapılan çekilişle sona erdi.

Kazandıran kampanyaları ile yıl boyunca avantajlı alışveriş fırsatı sunan Sur Yapı Marka AVM’de düzenlenen araç kampanyasının kazananı belli oldu. Çekiliş talihlisi Beril Yeğenoğlu Mercedes Benz GLA 200 model aracın sahibi oldu. Lüks otomobili kazanan talihliye resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından anahtar teslimi yapılacak.

Sur Yapı Marka AVM Hakkında:
Türkiye’nin en seçkin alışveriş merkezi Sur Yapı Marka AVM, Bursa’nın gözde bölgelerinden biri olan Nilüfer ilçesinde, eşsiz alışveriş deneyimi, renkli ve eğlenceli sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Her zevke hitap eden Sur Yapı Marka AVM, 3 bin kişilik istihdamla 75 bin m2 kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 250 mağaza ile faaliyet gösteren alışveriş merkezinde 35 kafe ve restoran, bin 400 kişi oturma yeme içme alanı ve bin 800 araç kapasiteli otopark mevcut. BursaRay metro hattı ve çevresindeki otobüs duraklarıyla toplu taşıma avantajına sahip Sur Yapı Marka AVM, çevre yoluna yakınlığıyla da özel araç sahipleri için kolay bir ulaşım noktasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL