• Geri dön

  • 312 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Dünya Dondurma Günü, Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren AVM’lerde dondurma şölenine dönüşüyor. Sur Yapı Metrogarden, 16 Temmuz’da workshop alanları kurarak küçük ziyaretçileri mutlu ederken 2 bin 340 adet Twister ikramında bulunacak. Axis İstanbul’da ise Dünya Dondurma Günü, 15 ve 16 Temmuz’da Minik Şefler Dondurma Atölyesi ile kutlanacak.

Her yıl temmuz ayının üçüncü pazar günü kutlanan Dünya Dondurma Günü, bu yıl Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Yapı Metrogarden AVM ve Axis İstanbul AVM’de dondurma şölenine dönüşüyor.

2 bin 340 dondurma ziyaretçileri bekliyor
16 Temmuz Dünya Dondurma Günü’nde Algida ile iş birliği yapan Sur Yapı Metrogarden workshop alanları kurulacak. Çocuklara yönelik etkinliklerin yer alacağı workshop alanında Mutluluk Atölyesi ve Max ile İleri Dönüşüm Atölyesi düzenlenecek. Ayrıca Sur Yapı Metrogarden’da kurulacak Algida standında 2 bin 340 adet Twister ziyaretçilere ikram edilecek.

Minik Şefler dondurma yapacak
Axis İstanbul’da ise Dünya Dondurma Günü, Minik Şefler Dondurma Atölyesi ile kutlanacak. 15 ve 16 Temmuz’da Axis İstanbul AVM’nin food court katında düzenlenecek olan Minik Şefler Dondurma Atölyesi’ne 6-10 yaş arası tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek. 14.00- 15.00, 16.00 ve 17.00 saatlerinde toplam 4 seans olarak gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına her seansta 15 çocuk katılabilecek. Atölye çalışmaları sonunda ortaya çıkan muhteşem lezzetler, katılımcı çocuklara ikram edilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL