• Geri dön

  • 1.416 Görüntülenme

  • 112 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Sur Yapı Marka AVM’de Mercedes Benz sahibine kavuşuyor

Sur Yapı Marka AVM, araç çekilişi kampanyasına katılan tüm ziyaretçileri için heyecanlı bir bekleyişe ev sahipliği yapıyor. Toplamda 150 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerin çekilişe katılmaya hak kazandığı kampanyada bir talihli, yarın Mercedes Benz GLA 200 model aracın sahibi olacak. Sur Yapı Marka AVM’nin -1. katında saat 14.00’da noter huzurunda gerçekleşecek çekiliş öncesi dünyadan klasikleşmiş şarkılara yer verilecek özel bir orkestra eşliğinde talihlinin kim olduğu belli olacak.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM’de araç çekiliş kampanyasında sona gelindi. 27 Ekim 2018’de başlayan, toplamda 150 TL alışveriş yapan ziyaretçilerin katılmaya hak kazandığı kampanyanın talihlisi yarın açıklanıyor.

Sur Yapı Marka AVM’nin -1. katında yapılacak çekiliş öncesinde Fransa, İtalya ve daha birçok ülkeden klasik şarkıların yer verileceği özel bir repertuar da bu heyecanlı bekleyişe ortak olacak. Noter huzurunda saat 14.00’da gerçekleşecek çekilişle bir talihli Mercedes Benz GLA 200 model aracın sahibi olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL