• Geri dön

  • 173 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Çanakkale Destanı’nın 109’uncu yıldönümünde
Sur Yapı Marka AVM’den Anlamlı Sergi

Sur Yapı Marka AVM, Çanakkale Destanı’nın 109’uncu yıl dönümünde 18 Mart Çanakkale Zaferi Bağımsızlık Objeleri Sergisi’ni ziyaretçileriyle bir kez daha buluşturuyor. 13-19 Mart tarihleri arasında görülebilecek sergide; Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kalabilmiş orijinal harp malzemeleri, kişisel objeler ve görseller yer alıyor.

Türkiye’nin en seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM, Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılını 18 Mart Çanakkale Zaferi Bağımsızlık Objeleri Sergisi’ ile anıyor. 20’nci yüzyılda insanlığın şahit olduğu en kanlı savaşlardan biri olan Çanakkale Savaşı’nda atalarımızın yazdığı destanı yüreklerimizde canlandıracak 18 Mart Çanakkale Zaferi Bağımsızlık Objeleri Sergisi, 13-19 Mart tarihleri arasında Sur Yapı Marka AVM’nin -1’inci katında olacak.

Top mermisinden asker matarasına yüzlerce obje görülebilecek
Çanakkale’de düşmana karşı kullanılan yüzlerce top, tüfek, kılıç, dürbün, tabanca mermileri ve bu mermilere ait kovanların yanı sıra, şehit ve gazilerimize ait fotoğraf makineleri, palaskalar, pusulalar, madalyonlar, tabak, çatal, kaşık, yiyecek kapları, sabunlar, tütün keseleri, mataralar sergide yer alacak. Ayrıca, destansı savunmaya ait orijinal fotoğraflar ve döneme ait tarihi değere sahip dergiler de sergide görülebilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL