• Geri dön

  • 241 Görüntülenme

  • 113 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


19 Ocak’ta karnesiyle gelen tüm öğrencileri hikâye kitapları ve sürpriz hediyeler ile sevindirecek olan Sur Yapı Marka AVM, minik ziyaretçilerini sömestr tatilinde birbirinden renkli, eğlenceli ve öğretici atölyelerle ağırlayacak. 20 ve 21 Ocak’ta düzenlenecek geri dönüşüm atölyeleriyle minikler geri dönüşümün önemini eğlenceli bir şekilde öğrenirken yaratıcılıklarını geliştirecek.

Türkiye’nin seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM, minik ziyaretçilerinin sömestr tatilini dolu dolu geçirmeleri için birbirinden renkli, eğlenceli ve öğretici etkinlikler hazırladı. 19 Ocak’ta karnesiyle danışmaya gelen öğrencileri sürpriz hediyeler ve hikâye kitapları ile sevindirecek olan Sur Yapı Marka AVM, düzenleyeceği atölyelerle miniklerin geri dönüşümün önemini eğlenceli bir şekilde öğrenmelerine ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olacak.

Atık malzemeler saksı ve çerçeveye dönüşecek
20 ve 21 Ocak tarihlerinde saat 13.30’da “Atık Kutu ve Plastikler Kullanılarak Saksı Yapım Atölyesi” gerçekleştirilecek olan Sur Yapı Marka AVM’de “Selfie Çerçevesi Yapım Atölyesi” saat 15.30’da başlayacak. Minikler, saat 17.30’da ise “Eski veya Atıl Durumda Olan Malzemeler Kullanılarak Fotoğraf Çerçevesi Yapım Atölyesi”ne katılabilecek. Her iki günde birer seans gerçekleştirilecek olan atölyeler, Sur Yapı Marka AVM’nin -1’inci katında, Defacto mağazasının önünde 4-14 yaş arası çocukları bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL