• Geri dön

  • 1.222 Görüntülenme

  • 112 Haber

  • 1.259 İşletme görüntülenme


Sur Yapı Marka AVM, 1 Aralık’ta başlattığı Hediye Dükkanı kış kampanyasıyla kazandırmaya devam ediyor. 29 Şubat’a kadar devam edecek kampanyayla Sur Yapı Marka AVM’den alışveriş yapanlar, Marka Kart’larına topladıkları MarkaPuan’ları, AVM’nin 1’inci katında yer alan Hediye Dükkanı’nda diledikleri gibi kullanacak.

Türkiye’nin seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, mağaza çeşitliliği ile kışın da keyifli ve kazançlı alışveriş olanağı sunmaya devam ediyor. Sur Yapı Marka AVM, Marka Kart ile yapılan alışverişlerde binlerce hediye kazanma fırsatı sunuyor. 1 Aralık’ta başlayan ve 29 Şubat 2020 tarihine kadar geçerli olan Hediye Dükkanı kampanyasıyla birbirinden güzel hediyeler ziyaretçilerini bekliyor.

Sur Yapı Marka AVM’de Marka Kart ile yapılan alışverişlerde MarkaPuan kazananlar, topladıkları puanlarla AVM’nin 1’inci katındaki Hediye Dükkanı’nda dilediği hediyeye anında sahip olacak. Hediye Dükkanı’nda beyaz eşyadan teknoloji ürünlerine, küçük ev aletlerinden mutfak gereçlerine ve dekorasyon malzemelerine kadar geniş yelpazede hediye seçenekleri sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL