• Geri dön

  • 650 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Soğuk kahvesini karamelli sevenlere müjde:

Gerçek bir kahve lezzeti ve nefis karamelli tadıyla yeni NESCAFÉ Xpress Caramel raflarda yerini aldı

NESCAFÉ uzmanlığıyla geliştirilen ferahlatan sütlü kahve lezzeti ve nefis karamel tadı kahveseverlerle buluşuyor. Kahvesini karamelli sevenler yeni NESCAFÉ Xpress Caramel ile buz gibi sütlü kahvenin tadını çıkarıyor.

Soğuk kahve pazarının öncüsü ve lideri NESCAFÉ Xpress, sosyal medya dinlemelerini referans alarak NESCAFÉ Xpress tüketicilerinin en çok talep ettiği karamel lezzetini yeni NESCAFÉ Xpress Caramel ile kahveseverlerin beğenisine sunuyor. Enfes aromasıyla NESCAFÉ Xpress Caramel sıcak yaz günlerinde canlandıran ve ferahlatan yepyeni bir alternatif lezzete dönüşüyor.

Çikolatadan sonra en çok tercih edilen soğuk kahve çeşidi olan karamel lezzetine sahip NESCAFÉ Xpress Caramel kahveseverlerin her anına lezzet katıyor. Özenle seçilen kahve çekirdekleri, süt ve enfes karamelin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan serinletici yeni NESCAFÉ Xpress Caramel ile günün yorgunluğu unutuluyor.

Kahvesinde karamel tadını sevenler enfes aromasıyla dikkat çeken NESCAFÉ Xpress Caramel ile enerjilerini tazelerken, günlerine zindelik katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL