• Geri dön

  • 554 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nestlé Professional, yiyecek ve içecek alanında iş ortaklığı gerçekleştirdiği kahve kanallarına, ikonik Starbucks® Espresso Roast’u tamamlayıcı nitelikte ikinci bir kavurma seçeneği ekledi.

Türkiye’deki We Proudly Serve Starbucks® kahve çözümlerini zenginleştiren Nestlé Professional, Starbucks Blonde® Espresso Roast’u piyasaya sundu.

Türkiye pazarıyla 2021 yılında buluşan We Proudly Serve Starbucks® Kahve Programı, dünya çapında tanınan ve sevilen bir marka ile iş yerleri, oteller, hastaneler ve üniversiteler için keyifli bir içecek deneyimi sunuyor.

Starbucks Blonde® Espresso Roast, ilk olarak seçili Opet Ultramarket lokasyonlarında tüketicisi ile buluşarak, Türkiye çapında satışa sunuldu. Latin Amerika ve Doğu Afrika çekirdeklerinin özel bir harmanı olan Starbucks Blonde® Espresso Roast; yumuşak gövdesi, tatlı narenciye notaları ve hafif karamel lezzeti sayesinde süt ile iyi uyum sağlıyor ve klasik espresso bazlı içecekleri ekstra lezzetli hale getiriyor.

Nestlé Professional Genel Müdürü Ali Mansour, “Yoğun ve karamel lezzetli Starbucks® Espresso Roast’a yumuşak, narenciye notalarıyla bezeli bir alternatif sunan Starbucks Blonde® Espresso Roast’un eklenmesi sayesinde; yiyecek ve içecek hizmeti sunduğumuz satış noktalarındaki tüketicilerimiz, Starbucks’ın bildikleri ve tanıdıkları yüksek kaliteli kahvesinin tadını çıkarabilir” diye konuştu.

Türkiye’deki tüketiciler; Café Latte, Cappuccino, Americano, Caramel Macchiato, ve daha birçok favori Starbucks® espresso içeceklerini, artık Starbucks® Espresso Roast veya Starbucks Blonde® Espresso Roast çekirdekleri arasından seçim yaparak sipariş edebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL