• Geri dön

  • 270 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Yaz sıcaklarının mükemmel eşlikçisi hem lezzetli hem mod yükselten NESCAFÉ Xpress, yeni reklam filmiyle “Kim Tutar Seni, Kazan” diyerek tüketicilerini, her kutuda kazanma şansı sunduğu büyük hediyelere çağırıyor.

Her yaz gençlerin yanında olan NESCAFÉ Xpress; aradığı enerjiye ulaşamayan gençlerin modlarını yükseltmeye bu yaz da devam ederken, yaz boyu kazanma şansı sağlayacak kampanyasına davet ettiği reklam filmini bir ilki yaşatan marka, çekiliş detaylarını paylaştığı reklam filminde “Kim Tutar Seni, Kazan” diyor. Filmde, canı sıkılan gençlerin NESCAFÉ Xpress ürünlerine dokunmasıyla birlikte hediyeler yayınladı. Ulusal promosyon kampanyasıyla soğuk kahve kategorisinde kazanmaya başladığı görülüyor.

NESCAFÉ Xpress, yeni kampanyasında gerçek kahve deneyiminin süt ile birleşimiyle yaz modunu yükseltirken, 100’lerce hediyeden birini kazanma fırsatı veriyor. Her kutuda, açma halkalarının altından çıkan şifreleri NE’APP’e girenler, çekilişle 1 Mini Cabrio, 50 Apple Watch 8, 100 Airpods Pro ile kazanma şansı yakalıyor. NESCAFÉ Xpress, yayınladığı reklam filmiyle de 15 Ağustos’a kadar devam edecek bu büyük coşkuya tüm gençleri davet ediyor.

NESCAFÉ Xpress, her damak tadına hitap eden enfes soğuk kahveleri Original, Black Roast, Vanilla, Choco, Caramel, Cafe Latte Şeker İlavesiz ve Americano Şeker İlavesiz seçenekleriyle bu yaz kazandırmaya da modları yükseltmeye de hazır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL