• Geri dön

  • 321 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Yaz aylarının vazgeçilmez lezzeti NESCAFÉ Xpress, “Nedir Bu Tat” kampanyası ve yeni reklam filmiyle gençleri, yeni lezzetini tahmin etmeye davet ediyor. Bu gizemli tadı tahmin edenler ise çekilişle birbirinden eğlenceli hediyeleri kazanma şansı yakalıyor.

Yazın tüm pozitif enerjisini içinde taşıyan ve gençlere de aşılamaya çalışan NESCAFÉ Xpress; kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de soğuk kahve kategorisinin lideri olan ve yenilikleriyle pazarı büyütmeye devam eden marka, yeni kampanyası “Nedir Bu Tat” ile tüketicilerde merak uyandırarak onları küçük bir tahmin oyununa davet ediyor.

Gençlerin yeni tatlar beklediklerinden yola çıkan NESCAFÉ Xpress, bu yıl ilk defa tadını sır gibi sakladığı yeni ürünü ile tüketicilerine “Nedir Bu Tat” diye soruyor. Kahvesi, sütü ve kıvamıyla diğer NESCAFÉ Xpress’lerle aynı lezzeti taşıyan fakat minik bir farklılıkla gizemli bir tada ulaşan bu yeni ürün, soru işaretleri içeren mor renkli ambalajıyla da dikkat çekici bir tasarıma sahip.

NESCAFÉ Xpress “Nedir Bu Tat” kampanyasının reklam filmi, tüketicileri hem yepyeni bir tatla modunu yükseltmeye hem de bu gizemli ürününün içeriğini tahmin etmeye çağırıyor. Reklamın içerisinde ise bol bol ipucu gizli. Tahmin etme yarışını, daha da eğlenceli hale getirmeyi hedefleyen NESCAFÉ Xpress, kampanya boyunca üreteceği tüm içeriklerine bu ipuçlarını gizliyor. Gizemli tada ulaşmak isteyenlerin bazen bir lokasyon yönlendirmesinde ya da reklam filminin saklı bir köşesinde, bazen de hızlıca geçilen bir sosyal medya postu ile NESCAFÉ Xpress satılan herhangi bir noktada karşılarına çıkacak ipuçlarını dikkatle takip etmesini tavsiye ediyor.

Fikir aşamasından ürün geliştirmeye, reklam filminden uygulama süreçlerine kadar tamamen Türkiye’de geliştirilen proje, ilkleriyle öne çıkan lokal bir çalışma. Tahminlerini NE’APP uygulamasına girerek bu maceraya ve çekilişe katılacak tüketiciler, 10 Iphone 14 (128 GB), 15 Apple Airpods Pro, 15 SMARTMI Elektrikli Scooter’dan birini kazanma şansı elde ediyorlar. NESCAFÉ Xpress, her damak tadına hitap eden enfes soğuk kahveleri Original, Black Roast, Vanilya Aromalı, Choco, Karamel Aromalı, Cafe Latte Şeker İlavesiz ve Americano Şeker İlavesiz seçeneklerine eklenen yeni gizemli ürünü ve bu ürünün tadını tahmin etme macerasıyla yaz boyu eğlendirirken kazandırmayı da sürdürüyor.

Reklam Filmi Linki; https://youtu.be/iGgZg6EyhaA

Künye
Reklamveren: NESCAFÉ Xpress
Reklamveren Ekip: Burcu Küçük Toprak, Zafer Emre Şen, Öykü Atmaca, Zekiye Baygın, Melike Güleli, Barış Toğuş, Fulya Özsöz
Reklam Ajansı: Dentsu Creative
Kreatif Direktör: Semih Altıner
Kreatif Ekip: Salih Can Akalın, Kerim Orhan, Rabia Onan
Strateji Direktörü: Tuna Öngü
Müşteri İlişkileri Direktörü: Eldem Çulpan
Müşteri İlişkileri: Güzin Yiğit, Faruk Ege Çulpan, Sema Karabulut
Ajans Prodüktörü: Eda Kof, Hediye Avcı
Reklamveren Prodüktorü: Hilal Erdebil
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Bora Ozan
Müzik: Mert Tünay
Medya Ajansı: Dentsu

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL