• Geri dön

  • 217 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


NESCAFÉ Xpress, yaz boyunca gençleri gizemli tadı tahmin etmeye davet ettiği “Nedir Bu Tat?” kampanyasıyla duyurduğu ve sır gibi sakladığı yeni lezzetini, Haliç’in etkileyici ambiyansında “NESCAFÉ Xpress’in yeni tadı su yüzüne çıkıyor” diyerek açıkladı. CGI teknolojisi kullanılarak, bilgisayarda oluşturulmuş grafik efektlerle yaratılan filmde NESCAFÉ Xpress’in dev gizemli mor kutusundan etrafa yabanmersini, ahududu ve kızılcık meyveleri saçıldı.

NESCAFÉ Xpress, gençlerin yeni tat beklentilerinden yola çıkarak hazırladığı “Nedir Bu Tat?” kampanyasının sonuna geldi. Marka, sosyal medya içerikleri ve reklam filmine gizlediği ipuçlarıyla yaz döneminde gençlerin heyecanını yüksek tutarak, büyük bir etkileşim yarattı. Gençlere yaz boyu içeriğini tahmin etmeye çağıran NESCAFÉ Xpress, büyük merak uyandırdığı gizemli lezzeti, gençler arasında yarattığı yüksek enerjiye yakışan CGI konumlandırmalı bir film ile duyurdu.

CGI teknolojisi kullanılarak bilgisayarda oluşturulmuş grafik efektlerle hazırlanan film, görselliğiyle dikkat çekiyor. Haliç sularında yükselen ve soru işaretleri içeren mor renkli dev kutusunda NESCAFÉ Xpress’in mükemmel kahve lezzetine yabanmersini, ahududu ve kızılcık meyvelerinin eşlik ettiği görülüyor.

Fikir aşamasından ürün geliştirmeye, reklam filminden uygulama süreçlerine kadar tamamen Türkiye’de geliştirilen “Nedir Bu Tat?” kampanyası, imza atılan pek çok ilkle de hem NESCAFÉ dünyasında hem de Türkiye’de adından söz ettiren projeler arasında şimdiden yerini aldı.

NESCAFÉ Xpress, her damak tadına hitap eden enfes soğuk kahveleri Original, Black Roast, Vanilya Aromalı, Choco, Karamel Aromalı, Cafe Latte Şeker İlavesiz ve Americano Şeker İlavesiz seçeneklerine ek olarak, inovasyonlarıyla da gençlerin modunu yükseltmeye devam ediyor.


Künye
Reklamveren: NESCAFÉ Xpress
Reklamveren Ekip: Burcu Küçük Toprak, Zafer Emre Şen, Öykü Atmaca, Zekiye Baygın, Melike Güleli, Barış Toğuş, Fulya Özsöz
Reklam Ajansı: Dentsu Creative Türkiye
Kreatif Direktör: Semih Altıner
Kreatif Ekip: Salih Can Akalın, Kerim Orhan
Strateji Direktörü: Tuna Öngü
Müşteri İlişkileri Direktörü: Eldem Çulpan
Müşteri İlişkileri: Güzin Yiğit, Sema Karabulut, Faruk Ege Çulpan
Ajans Prodüktörü: Eda Kof, Hediye Avcı
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Bora Ozan
Müzik: Mert Tünay
Dış Ses: Beyti Engin

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL