• Geri dön

  • 916 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Soğuk kahvesini şekersiz sevenlere müjde: Şeker ilavesiz ve tatlandırıcısız 2 yeni NESCAFÉ Xpress raflarda yerini aldı

NESCAFÉ uzmanlığıyla geliştirilen şeker ilavesiz ve tatlandırıcısız yeni soğuk kahve ailesi kahveseverlerle buluşuyor. Kahvesini sütlü sevenlere Şeker İlavesiz ve Tatlandırıcısız NESCAFÉ Xpress Café Latte, sade sevenlere Şeker İlavesiz ve Tatlandırıcısız NESCAFÉ Xpress Americano...

Soğuk kahve pazarının öncüsü ve lideri NESCAFÉ Xpress, şeker ilavesiz ve düşük kalorili yeni ürünleriyle, kahveseverlere sıcak yaz günlerinde canlandırıcı ve serinletici iki alternatif sunuyor.
NESCAFÉ uzmanlığıyla, farklı damak tatlarına hitap etmek üzere geliştirilen yeni NESCAFÉ Xpress’ler hem sütlü hem de sade kahve sevenlerin beklentilerini karşılıyor. Kahvesini sütlü sevenler Şeker İlavesiz ve Tatlandırıcısız NESCAFÉ Xpress Café Latte ile enerjilerini tazelerken, sade sevenler Şeker İlavesiz ve Tatlandırıcısız NESCAFÉ Xpress Americano ile günlerine zindelik katıyor.
NESCAFÉ Xpress’in yeni soğuk kahve ailesi düşük kalorili olmasıyla da dikkat çekiyor. Sütlü NESCAFÉ Xpress Café Latte 65, Americano ise yalnızca 20 kalori.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL