• Geri dön

  • 855 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


İster soğuk ister sıcak

Dolu dolu çikolata tadıyla Nestlé Sıcak Çikolata

Kışın içi ısıtan, evdeki keyifli anlara eşlik eden Nestlé Sıcak Çikolata, güncellenen içeriğiyle yepyeni bir forma kavuştu. Mutluluk ve enerji veren Nestlé çikolatanın damaklarda bıraktığı dolu dolu tat, bundan böyle hem sıcak hem soğuk hazırlanabilen Nestlé Sıcak Çikolata ile farklı içim alternatifiyle sunuluyor.

Bügünün ve gelecek nesillerin yaşam kalitesini artırmak için gıdanın gücünü ortaya çıkarmak amacıyla çalışan Nestlé, tüketicilerin içgörülerinden yola çıkarak yenilikçi bir ürüne daha imza attı. Marketlerde yerini aldığı 2009 yılından itibaren açık ara pazar lideri olan Nestlé Sıcak Çikolata, şimdi güncellenen içeriği ve farklı içim alternatifleriyle satışa sunuluyor. Nestlé’nin eşsiz çikolata lezzetiyle “çikolatanın içilebilir hali” olarak ürettiği Nestlé Sıcak Çikolata, bundan böyle soğuk olarak da hazırlanarak tüketilebilecek. Sıcak su ya da süt ile karıştırılabilen sıcak çikolata, artık soğuk süt ile de karıştırılıp aynı homojen kıvama kavuşuyor. Yenilenen Nestlé Sıcak Çikolata, dolu dolu çikolata tadını ilk yudumdan son damlasına kadar damaklarda hissettiriyor.

Mutluluk veren içilebilir gerçek çikolata
Verdiği mutluluk ve keyif dolu enerjiyle yüzlerce yıldır ruhsal bir antioksidan olan çikolatanın içilebilir formu Nestlé Sıcak Çikolata ağzın tamamını tatlandırarak duyguları harekete geçiriyor. Uyandırdığı pozitif hislerle evlerin vazgeçilmezi olan bu lezzetli içecek ailecek birlikte geçirilen en güzel anların da eşlikçisi olmayı sürdürüyor. Sosyal medya dinleme çalışmalarında tüketicilerin özellikle pandemi döneminde sıcak çikolata gibi farklı sıcak içecek alternatiflerini çokça değerlendirdiğini gören Nestlé, buradan elde ettiği bilgilerle inovasyon çalışmalarına başladı. Böylece Nestlé, halihazırda yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermeyen Nestlé Sıcak Çikolata’nın içim alternatifini arttırırken içeriğini, tüketicilerin talepleri doğrultusunda çikolata aroması kullanmadan, ilave şeker oranını da düşürerek yeniledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL