• Geri dön

  • 352 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret sitesi CicekSepeti.com’un gelenekselleşen VarVar İndirimi hem yaz alışverişi için kendisi ve evi için alışveriş yapmak isteyenlere hem de Babalar Günü öncesi hediye almak isteyenlere büyük fırsatlar sunacak. 2-3-4 Haziran tarihlerinde geçerli olacak elektronikten modaya, dekorasyondan kişisel bakıma, takı ve aksesuardan süpermarkete yüzbinlerce üründe %80’e varan indirimler ÇiçekSepeti’nde olacak.

Yaz aylarında cilt bakımı için ihtiyacınız olan ürünlerden balkon ve bahçeler için özel ürünlere, evlerde yaz temizliğine yardımcı olacak ürünlerden tatilde okumanız için kitaplara, tatili eğlenceli hale getirecek oyuncaklardan evlere yaz havası getirecek çiçeklere, şık ve rahat eşofmanlardan terlik ve sandalet modellerine, yazın vazgeçilmezi çiçekli elbiselerden fit bir vücuda sahip olmak için ihtiyacınız olan spor ürünlerine, yaz aylarında mutlaka sahip olmanız gereken aksesuarlardan olmazsa olmaz yüzme malzemelerine indirimli yüzbinlerce ürüne www.ciceksepeti.com ve ÇiçekSepeti mobil uygulamasından ulaşılabilecek.

Yazın zamanı teknolojiyle keyifli geçirmek mümkün
“ÇiçekSepeti VarVar İndirimi” kampanyası ile teknoloji fırsatlarından yararlanarak zamanınızı keyifli hale getirebilirsiniz. Fotoğraf makinelerinden telefon modellerine, rengarenk kulaklıklardan bluetooth radyolara uzanan geniş yelpazesiyle ÇiçekSepeti'nde her tarza ve eğlence anlayışına uygun ürünü bulmak mümkün.

Kişisel bakımından yaz aylarında da vazgeçmeyenlere
Herkes için büyük önem taşıyan kişisel bakım ve kozmetik için aranılan her şeye CicekSepeti.com'da ve ÇiçekSepeti uygulamasında bir tıkla ulaşılabiliyor. Yazın vazgeçilmezi olan güneş koruyucu kremlerden kokularıyla baş döndüren parfümlere, erkek cilt bakım ürünlerinden yaz makyajı için ihtiyacınız olan kozmetik ürünlere kadar binlerce farklı seçenek ÇiçekSepeti'nde yer alıyor.

Onları unutmak olmaz!
Evimizin neşe kaynağı hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarını yazın da ihmal etmemek gerek. Hem evcil hayvanların hem de evcil hayvan sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren ürünleri ÇiçekSepeti 2-3-4 Haziran VarVar İndirimi’nde süper fiyatlarla bulabilirsiniz.

Yazın spora ve doğaya ara vermeyin
“Spora asla ara vermem” diyenlere CicekSepeti.com, günlük antrenmanları tamamlayacak yoga-pilates malzemelerinden spor giyim ürünlerine kadar birçok ürünü bir arada sunuyor. Ayrıca yazın keyfini doğa içerisinde kamp ile çıkarmak isteyenlerin ihtiyacı olan kamp sandalyesi, çadır, bisiklet gibi ürünlere de ÇiçekSepeti VarVar İndirimi’nde çok uygun fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Bahçenizi ve balkonunuzu yaza hazırlayın
Yazın keyfi bahçede ve balkonda ayrı çıkar. Ortamın havasını değiştirecek bahçe mobilyaları ile dekorasyonunuza küçük dokunuşlar yapmak isteyebilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla beğenize sunulan sofra ürünleriyle balkonda kuracağınız masalarınızın şıklığını artırabilirsiniz. Suyun keyfini bahçenizde çocuklarınızla çıkarmak isterseniz şişme havuzdan kolluklara, deniz oyuncaklarından mayolara ÇiçekSepeti'nde zengin ürün yelpazesi sizi bekliyor.

Yaşam Alanlarınızı Yaz ile Birlikte Daha da Güzelleştirin
Kişisel zevklere uygun dekorasyonlar, konforlu eşyalar ve hayatınızı kolaylaştıracak detaylar yaşam alanlarını çok daha kullanışlı ve konforlu hale getirir. Yazın gelmesiyle birlikte siz de yaşam alanınızda ufak değişikler yaparak farklı bir hava yakalamayı düşünebilirsiniz. ÇiçekSepeti 2-3-4 Haziran VarVar İndirimi’nde Ev&Yaşam ürünlerinde de çok özel indirimler kullanıcılar ile buluşacak.

20 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü öncesi hediyeniz hazır olsun!
ÇiçekSepeti, babalar için sunduğu farklı ürün seçenekleriyle Babalar Günü’nü her sene daha da güzelleştiriyor. 20 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü öncesi 2-3-4 Haziran ÇiçekSepeti Var Var İndirimi’ndeki müthiş indirim fırsatlarından yararlanabilir ve aksesuar setlerinden tıraş takımlarına, cep telefonu ve bilgisayar gibi elektronik ürünlerden maketlere binlerce ürün için seçiminizi yaparak hediyenizi önceden hazır edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL