• Geri dön

  • 449 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.054 İşletme görüntülenme


Babalarımız mutluluğumuz için gecesine gündüzüne katan süper kahramanlarımız. Bu sene 21 Haziran’da kutlanacak olan Babalar Günü’nde siz de babanızı unutmayarak onu mutlu etmek istiyorsanız ÇiçekSepeti’nde farklı zevklere sahip, farklı yaşlardaki babalar için birbirinden anlamlı, şık ve özel binlerce ürün seçeneğini bir arada bulacaksınız.

Yaşımız kaç olursa olsun babalarımızın yeri her zaman ayrıdır. Bunu çok iyi bilen Türkiye’de online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti, babalar için sunduğu farklı ürün seçenekleriyle Babalar Günü’nü daha da güzelleştiriyor. Aksesuar setlerinden tıraş takımlarına, cep telefonu ve bilgisayar gibi elektronik ürünlerden maketlere babanız için binlerce hediye bulabileceğiniz ÇiçekSepeti, seçtiğiniz hediyeyi ücretsiz teslimat avantajıyla babalarımıza ulaştırıyor.

ÇiçekSepeti’nin kişiye özel ürünler kategorisindeki yer alan, isme özel cüzdan, anahtarlık gibi ürünler, ajanda-kalem setleri, kol düğmeleri ya da tespihlerle babanıza kendisini özel hissettirebilirsiniz.

Farklı hobileri bulunan babalar için de farklı seçenekleri yine ÇiçekSepeti’nde bulmak mümkün. Balık tutmayı seven babaların beğenisini toplayacak olta setlerinden maket ve puzzle’lara, oyun konsollarından tamir takımlarına çeşit çeşit alternatif arasından seçim yapabilirsiniz. Tüm babalar gibi sizin babanız da damak tadına düşkünse yenilebilir çiçeklerle ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Kurabiye buketlerinden keklere, çikolata ve trüflere birbirinden leziz yenilebilir çiçeklerin yanı sıra kahve setleri, fincanlar ve kahvelerle babanızın bu özel gününü güzel geçirmesini sağlayabilirsiniz.

ÇiçekSepeti, özel günlerin her bir müşterisi için aynı duyguları ifade etmeyebileceğinin de farkında olarak yeni bir atılıma imza atmış ve Duyarlı Pazarlama Hareketi’ni başlatmıştı. Duyarlı Pazarlama Hareketi kapsamında, Babalar Günü için gönderilen kısa mesaj, bildirim ya da e-posta iletişimlerini almak istemeyen ÇiçekSepeti üyeleri, www.ciceksepeti.com/duyarli-pazarlama adresindeki “İletişim Tercihleri” kısmından ulaşabilecekleri formu doldurarak seçimlerini belirleyebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL