• Geri dön

  • 492 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.056 İşletme görüntülenme


Aramıza mesafeler girse de, yan yana olamasak da annelerimiz başımızın tacı… Onları her şartta mutlu etmek gerek! Bu Anneler Günü’nde özel bir hediyeyle ona bir sürpriz yapmak istiyorsanız aradığınız her şeyi ÇiçekSepeti’nde bulacaksınız!

Yerini kimsenin dolduramayacağı, dünyanın en özel insanı şüphesiz annelerimiz… Maalesef bu günlerde birçoğumuz annelerimizden uzaktayız ve bu Anneler Günü’nde de yan yana olamayacağız. Ancak bu durum annemizi bir sürprizle şaşırtamayacağımız anlamına gelmiyor.

Türkiye’de online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret sitelerinden ÇiçekSepeti, aranızda mesafeler olsa bile seçtiğiniz hediyeyi annenizin kapısına kadar teslim edip bu özel günde onun güzel yüzünde kocaman bir gülümseme yaratıyor. ÇiçekSepeti, sokağa çıkma kısıtlaması olan illerde ise hediyelerinizi erken siparişlerde 8 Mayıs’a kadar teslim ederek annenizin gününü kutlamanıza fırsat veriyor.

Aradığınız her türlü hediyeyi bulabileceğiniz ÇiçekSepeti’nin Anneler Günü kategorisinde kişiye özel ürünlerden parfüme, çiçekten dekoratif ürünlere, aksesuardan elektronik aletlere binlerce farklı ürün yer alıyor. Ayrıca annelere özel tüm hediyeler, Mayıs ayı sonuna kadar ÇiçekSepeti’nde ulaşılabilir olacak.

Hem göze hem damağa hitap eden hediye
Annenize onun kadar güzel bir çiçekle sürpriz yapmak istiyorsanız papatyalar, orkideler, güller, lilyumlar kısacası çeşit çeşit çiçeğin adresi ÇiçekSepeti oluyor. Balkonları şenlendirecek, salonlara güzellik katacak saksı çiçekleri de en az buketler, aranjmanlar kadar şık ve güzel bir seçenek oluşturuyor. Eğer tercihiniz annenizin ağzını tatlandırmaksa yenilebilir çiçeklerle hem gözüne hem damağına hitap edebilirsiniz. Canım annem mesajlı kurabiye buketlerinden gül formundaki keklere, çikolata ve trüflere anneniz de bayılacak.

Annenize özel tasarımlar
ÇiçekSepeti’nin kişiye özel ürünler kategorisindeki seçenekler de annenizin beğenisini kazanacak. Kişiye özel ürünlerde annenize sevginizi iletebileceğin mesajlı ürünler, isme özel tasarımlar, birlikte geçirdiğiniz anları ona her zaman hatırlatacak tasarım ürünler, fotoğraflarınızı bastırabileceğiz tişört, puzzle, saat gibi yüzlerce seçenek bulunuyor. Annelerin evlerine gösterdiği özen düşünüldüğünde dekoratif ürünler de onlara sunulabilecek hediyeler arasında üst sıralara çıkıyor. ÇiçekSepeti’nin Anneler Günü kategorisinde de biblolar, çiçek stantları, gece lambaları, tablolar gibi evlere şıklık ve güzellik katacak hediye seçenekleri yer alıyor.

Dünyanın en güzel kokusu
Annelerimizin kokusu, dünyanın en güzel parfümlerini bile geride bırakır, ona sarılıp kokusunu içimize çekince bütün sıkıntıları unuturuz. Hiçbir şey onun kokusuna değişilmez ama bu annemizin parfüm kullanmayacağı anlamına da gelmez. ÇiçekSepeti de annelerimiz için ünlü markaların mis kokulu parfümlerini bir araya getiriyor. Üstelik bu parfümleri de özel indirimlerle sunuyor.

Annenizi mutluluğa abone edin
ÇiçekSepeti, “Ben annemi bir gün değil her zaman mutlu etmek istiyorum” diyenler için de abonelik sistemini sunuyor. Sisteme abone olanlar, Türkiye'nin en iyi çiçek tasarımcıları tarafından mevsimine uygun olarak tasarlanacak benzersiz aranjmanları haftada, iki haftada veya ayda bir şeklinde "Bu Kutuda Mutluluk Var" yazan özel bir kutuda annelerine gönderebiliyor. Abonelikte çiçek fiyatları, seçilen ürüne göre her bir gönderim için 29,99-59,99 TL aralığında değişiyor. Birden fazla çiçeğe aynı anda abone olunabilen uygulamada aynı zamanda her gönderim ayrı bir mesaj kartı ile yapılabiliyor.Abonelikle ilgili detaylı bilgiye www.ciceksepeti.com/abonelik-hakkinda adresinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL