• Geri dön

  • 408 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Öğretmenler Günü’ne Orkide Damgası

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerinizi mutlu edecek en özel ürün seçeneklerinin adresi bu yıl da ÇiçekSepeti VarVar. 2019 yılının Öğretmenler Günü’nde en çok satılan ürünün beyaz orkide çiçeği olduğunu açıklayan ÇiçekSepeti, bu sene de birbirinden güzel çiçek ve yenilebilir çiçek aranjmanlarından kişiye özel hediye setlerine, parfümden aksesuara farklı alternatifleri müşterilerine sunuyor.

24 Kasım Türkiye’de her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Bu özel günde hayatımızda büyük yeri olan, geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimize bir hediyeyle teşekkür etmek istiyoruz. Türkiye’nin lider e-ticaret sitelerinden ÇiçekSepeti VarVar, öğretmenlerimizin yüzünde bir kocaman bir gülümsemeye dönüşecek binlerce ürün seçeneğini bir arada sunuyor.

ÇiçekSepeti.com’da, kişiselleştirilebilir ürünlerden takı & aksesuar setlerine her zevke ve bütçeye uygun binlerce ürün öğretmenlerini ve öğretmen yakınlarını mutlu etmek isteyenleri bekliyor. 2019 yılının verilerine göre öğretmenler için en çok tercih edilen ürün olan beyaz orkideden güle, teraryumdan saksı çiçeklerine binlerce ürünü, hızlı teslimat seçenekleriyle www.ciceksepeti.com ve ÇiçekSepeti mobil uygulamasında bulmak mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL