• Geri dön

  • 592 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.054 İşletme görüntülenme


14 Şubat’ta sevgilinizi mutlu edecek özel bir hediye arıyorsanız, aranızda mesafeler olsa bile ona bir sürpriz yapmak istiyorsanız doğru hediyeyi ÇiçekSepeti’nde bulacaksınız!

14 Şubat Sevgililer Günü, kalpleri aşkla atan herkes için özel bir gün… Tüm dünyada kutlanan Sevgililer Günü’nde, sevdiklerimiz hiç kuşkusuz küçük de olsa bir sürprizle hatırlanmak istiyor. Hatta kimi çiftler için hediye almamak büyük bir kırgınlığa bile dönüşebiliyor. Bu nedenle en iyisi onu mutlu edecek bir hediye için Türkiye’de hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti’nden hediye alternatiflerine bakmaya şimdiden başlamak!

Sevgilinizin zevkine uygun her türlü hediyeyi bulabileceğiniz ÇiçekSepeti’nde, kozmetik, giyim, elektronik, spor-outdoor, parfüm, saat, takı-aksesuar, çanta, hobi ve kişiye özel hediye kategorilerinde, Sevgililer Günü’ne özel binlerce ürün sizi bekliyor. ÇiçekSepeti.com, ücretsiz kargo hizmeti ile birbirlerinden uzakta olan çiftlerin de hediyeleriyle birbirlerini mutlu etmelerini kolaylaştırıyor.

Binlerce farklı kategoriden seçebileceğiniz hediyelerin yanısıra, elbette Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi olan en güzel çiçeklerin adresi de yine ÇiçekSepeti. Bir Sevgililer Günü klasiği olan kırmızı güllerle, orkidelerle ya da farklı bir tercih yaparak bir sukulent ile sevgilinizin yüzünde bir gülümseme yaratabilirsiniz. Eğer tercihiniz yenilebilir çiçeklerden yana olursa, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kek, kurabiye ve çikolatalarla sevgilinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Sevgilinizin başucundan ayırmayacağı kişiye özel, 3 boyutlu sonsuz aşk lambası ya da hayatta gerçek eşlerini bulanlar için adeta kelimelerin ötesine geçerek, sözsüz bir aşk ilanına dönüşen “Beraber Biblo” gibi pek çok dekoratif ürün sevgilinize verebileceğiniz şık bir hediye alternatifi olabilir. Siz en iyisi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel en güzel hediyeler için şimdiden ÇiçekSepeti’ne bakmaya başlayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL