• Geri dön

  • 355 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Birbirinden renkli ve şık ürünlerle balkonunuzu dekore ederek açık havanın tadını çıkarmaya ne dersiniz? Cevabınız “Evet” ise aradığınız her şeyi ÇiçekSepeti’nde bulacaksınız.

Özlediğimiz yaz aylarına sonunda kavuştuk. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle birçoğumuz hala dışarıda vakit geçirmekten endişe duyuyoruz ama açık havanın da tadını çıkarmak istiyoruz. Çözüm aslında çok uzakta değil, evinizde… Türkiye’nin önde gelen e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti’nin önerileri ve birbirinden şık ürünleriyle balkonlarınızı dekore ederek açık havanın keyfini gönül rahatlığıyla çıkarın. Boyadan mobilyaya, kırlentten limon ağacına balkonlarınızı tasarlarken ihtiyacınız olan tüm ürünleri ÇiçekSepeti’nde bulabilirsiniz.

Renklerin gücünü kullanın
Balkonunuzu iç açıcı bir hale çevirmenin ilk adımı renklendirmekten geçiyor. Bu yılın trend renkleri fuşya, saks mavisi, narçiçeği, turkuaz ve toprak tonlarıyla duvarlarınızı boyayarak işe başlayabilirsiniz. Üstelik tek renk kullanmak zorunda değilsiniz. İçinizden nasıl gelirse öyle hareket edin. Örneğin canlı renkleri pastel tonlarla bir arada kullanabilir, tarzınızı yansıtacak türden duvar kağıtları, karo döşemeler, grafitiler, sticker’lardan yararlanarak balkonunuzun görüntüsünü tamamen değiştirebilirsiniz. Balkona bahçe havası katmak isterseniz çim halıları ya da kilim ve paspasları kullanarak farklı bir görüntü yaratabilirsiniz.

Mobilyanızı renkli kırlentlerle tamamlayın
Duvarlar tamam, şimdi sıra mobilyada… Balkonunuzun büyüklüğüne göre oturma grupları, masalar, bahçe takımları kullanabilirsiniz. Önemli olan mobilyanızı sizi ve tarzınızı yansıtması…Balkonunuz dar veya küçükse katla kaldır ve aç kullan tabureler, katlanır sisteme sahip kompakt masalar, depolama alanı olan sedirleri de tercih edebilirsiniz. Mobilyanızı seçtikten sonra renkli kırlentler, minderler, örtülerle daha da keyifli bir ortam yaratabilirsiniz. Bu arada aydınlatmayı da unutmayın. Balkonda olmanız şık bir lamba ya da iddialı bir avize kullanamayacağız anlamına gelmez. İsterseniz dekorasyonu kokulu mumlar, küçük biblolar, fenerler, farklı objelerle de tamamlayabilirsiniz.

Çiçekleri de unutmayın
Balkonlara renk katan en önemli unsur hiç şüphesiz ki çiçeklerdir. Siz de özel tasarım saksılarla balkon demirlerine çiçekler asabilir, duvar modüllerine ya da bitki sehpalarına sevdiğiniz çiçeklerle dolu saksılar koyarak balkonunuzu bir bahçeye dönüştürebilirsiniz. Kasımpatı, gül, lale, nergis, karanfil, küpe çiçekleri, şakayıklar ve daha bir sürü çiçek çeşidini kullanarak yazın balkon sefasını daha da güzel hale getirebilirsiniz. Kendinizi sınırlamayın! Çiçeklerin yanı sıra minik bir limon ya da zeytin ağacı bile kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturmak için çiçekleri saksılara koymak yerine kişisel zevkinize göre tasarlayacağınız teraryumları da tercih edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL