• Geri dön

  • 448 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Türkiye’de online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti, uzaktan eğitimle başlayan yeni eğitim-öğretim yılı için bilgisayardan kulaklığa, yazıcıdan mouse’a, defterden kaleme ihtiyaç duyulan tüm ürünleri özel fırsatlar ve indirimlerle sunuyor. Uzaktan eğitim için satın alınan ürünlerin başında çift taraflı çocuk yazı tahtası geliyor.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 31 Ağustos itibarıyla uzaktan eğitimle başlıyor. Bu süreçte öğrencileri ve velilerini yalnız bırakmayan ÇiçekSepeti, uzaktan eğitim için ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri çok özel fiyatlar ve kaçırılmayacak indirimlerle sunuyor.

ÇiçekSepeti’nin paylaştığı verilerine göre uzaktan eğitim dönemine hazırlık için en çok satılan alınan ürün çift taraflı çocuk yazı tahtası oldu. Masaüstü düzenleyiciler de yoğun ilgi gören ürünler listesinde yer aldı. Ayrıca Ağustos ayında ajanda ve planlayıcı satışları hızlanırken resim malzemelerine olan ilgi de ciddi oranda arttı.

Bilgisayardan yazıcıya, kulaklıktan mouse’a yüzlerce teknolojik ürünün yanı sıra yazı tahtası, kalem, defter, fotokopi kağıdı, boya kalemi, masa lambası, klasör, masaüstü düzenleyicileri gibi aklınıza gelen ya da gelmeyen ne varsa hepsini ÇiçekSepeti Var Var’da bulmak mümkün. Uzaktan eğitim için ihtiyacınız olan ürünlere ulaşabilmek için tek yapmanız gereken https://www.ciceksepeti.com/ofis-hediyeleri adresini ziyaret etmek ya da ÇiçekSepeti uygulamasını indirmek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL