• Geri dön

  • 356 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.054 İşletme görüntülenme


ÇiçekSepeti’nde Mutluluğa Abone Olma Dönemi Başladı

ÇiçekSepeti.com, evini, iş yerini taptaze çiçeklerle güzelleştirmek ve sevdiklerini mutluluğa abone etmek isteyenler için yepyeni bir sistemi hayata geçirdi. Uygulama çerçevesinde abone olanların seçtiği çiçek aranjmanı haftada, iki haftada veya ayda bir şeklinde belirtilen adrese gönderiliyor.

Online alışveriş sektörünün önde gelen markası ÇiçekSepeti.com, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek çiçekte abonelik dönemini başlattı. Sisteme üye olanlara, Türkiye'nin en iyi çiçek tasarımcıları tarafından mevsimine uygun olarak tasarlanacak benzersiz aranjmanlar haftada, iki haftada veya ayda bir şeklinde "Bu Kutuda Mutluluk Var" yazan özel bir kutuda gönderiliyor.

Abonelikte çiçek fiyatları, seçilen ürüne göre her bir gönderim için 29,99-59,99 TL aralığında değişiyor. Üstelik abone olanlara sağlanan fiyat avantajları seçilen aralıklardaki tüm gönderimlerde geçerli oluyor. Her çiçeğin ücreti gönderim tarihinden üç gün önce tahsil ediliyor yani aboneliğin tüm ücreti toplu olarak çekilmediği için abonelerin bütçesi de zorlanmıyor. Birden fazla çiçeğe aynı anda abone olunabilen uygulamada aynı zamanda her gönderim ayrı bir mesaj kartı ile yapılabiliyor.Abonelikle ilgili detaylı bilgiye www.ciceksepeti.com/abonelik-hakkinda adresinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL