• Geri dön

  • 393 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.054 İşletme görüntülenme


Türkiye’de online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti VarVar, oltadan misinaya, yapay yemden iğne çıkarma aparatına balıkçılık için ihtiyaç duyulan yüzlerce ürünle balık sezonuna hazır!

Eylül ayı ile birlikte balıkçılar için av yasağı kalktı. Balıkçılar bu sezon için palamut ve çupranın bol olmasını beklerken, amatör balıkçılar da bu lezzetli balıkları evlerine götürmek için sahillerde yerini aldı. ÇiçekSepeti VarVar da bu dönemde balık tutmayı sevenler için özel fiyatlar ve kaçırılmayacak indirimler hazırladı.

ÇiçekSepeti VarVar’ın zengin ürün yelpazesinde misinadan olta takımına, kamıştan yapay yeme, olta makinesinden kancaya balıkçılık için ihtiyaç duyulan birçok ürünü bulmak mümkün. Uygun fiyatlarıyla farklı bütçelere sahip amatör balıkçıların ihtiyaçlarına yanıt veren ÇiçekSepeti VarVar, her üründe geçerli olan ücretsiz kargo avantajıyla çifte fırsat sunuyor. Balıkçılık yapan ya da balıkçılığa ilgi duyanlar oltalarını doldurmak ve eve en lezzetli balıklarla dönebilmek için CicekSepeti.com adresini ziyaret ederek ya da ÇiçekSepeti uygulamasını indirerek bu ürünlere ulaşabiliyor. Birbirinden avantajlı bu ürünler www.ciceksepeti.com/avcilik-balikcilik adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL