• Geri dön

  • 810 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 1.054 İşletme görüntülenme


Sonbaharda Evinizi Güzelleştirecek Her Şey ÇiçekSepeti’nde!
Sonbaharda evini küçük dokunuşlarla yenilemek, yaşam alanlarının atmosferini değiştirmek isteyenler için birçok seçenek sunan online çiçek ve hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti, kişiselleştirilebilen, farklı ürünleriyle de dikkat çekiyor. 

Doğanın bambaşka renkleri sunduğu sonbahar aylarında evde geçirdiğimiz saatler de artmaya başlıyor. Serin hava, yağmur, bulutların arkasına gizlenen güneş, sararan yapraklar bir hüzün havası uyandırsa da evinizde yapacağınız küçük dokunuşlarla bu hüznü neşeye çevirmek mümkün oluyor. Online çiçek ve hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti, sonbaharda evinizi güzelleştirecek dekorasyon ürünlerini, sevdiklerinizi mutlu edecek dekoratif hediyelikleri aynı çatı altında sunuyor. Farklı zevklere hitap eden ürünleri bulabileceğiniz ÇiçekSepeti, çok yüksek bütçeler harcamadan evinizin havasını değiştirmenizi sağlıyor.

Yaz sona erince geride birbirinden güzel anılar kalıyor. ÇiçekSepeti, “Bu keyifli anlar her an benimle olsun” diyenler için orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken çerçeveler, fotoğraf askıları sunuyor. Ahşabın sıcaklığını ve ışığın büyüsüyle buluşturan Kişiye Özel 12 Fotoğraflı, Işıklı, Mandal İpli Fotoğraf Askısı bu ürünlerden sadece biri… Led ışıklar, mandallarla sevdiğiniz fotoğrafları evinizin her köşesine taşıyan fotoğraf askısı, şık bir hediye alternatifi de oluşturuyor.

Sonbaharın sıcak renklerini evinin en güzel köşesine taşımak isteyenler için teraryumlar iyi bir alternatif oluşturuyor. ÇiçekSepeti’ndeki onlarca farklı teraryum seçeneğinden biri olan Göl Evi Sonbahar teraryum, hem kolay bakımı hem de estetik görünümüyle öne çıkıyor. Bakımı da son derece kolay olan teraryumu haftada bir kez spreyleyerek sulamak yeterli oluyor.

Malum sonbahar demek havanın serinlemesi demek… Hal böyle olunca özellikle akşam saatlerinde televizyon izlerken veya kitap okurken bir battaniyeye ihtiyaç duyuluyor. ÇiçekSepeti’nde bulabileceğiniz Ponponlu TV Diz Battaniyesi, size sonbahar akşamları için şık ve sıcacık bir çözüm sunuyor.

Romantik Sevgili Tasarımlı Abajur ise evinizde keyifli atmosfer oluşturmanıza yardımcı oluyor. Estetik tasarımı ve sempatik duruşuyla öne çıkan abajuru, ister evinizde kullanabilir ister sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL