• Geri dön

  • 400 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 111 İşletme görüntülenme


Kocaman’dan çıtır çıtır bir lezzet
Dışı çıtır içi bütün karides
Yeniliklerinde hız kesmeyen ve lezzet tutkunlarına farklı deneyimler sunmak için büyük bir tutkuyla çalışan Kocaman 
Balıkçılık, deniz mahsulü severleri farklı tatlarla buluşturmaya devam ediyor. Yüzde 100 yerli karidesten imal edilen Karides Kroket, dışı çıtır içi bütün olmasıyla beğeni kazanıyor.
Balıkçılık alanındaki faaliyetlerine Cumhuriyetle birlikte başlayan Kocaman Balıkçılık, lezzetli balıkları ve deniz ürünlerini yeni nesil bakış açısıyla yeniden yorumluyor.

Yüzde 100 yerli karidesten imal edilen Karides Kroket, hazırlanan balık menülerinin yanında lezzetli bir atıştırmalık olarak sofralara renk katıyor. Yüzde 70 oranında bütün karides kullanılarak deniz mahsulü sevenlerin beğenisine sunulan Karides Kroket, kızgın yağa atılarak 3 dakikada hazırlanabileceği gibi teflon tavada bir tatlı kaşığı ayçiçek yağı ilave edilerek orta ateşte 4-5 dakikada da pişirilebiliyor. Pane kısmıyla çıtır çıtır olan Karides Kroket, yumuşacık etiyle de keyifli sohbetlerin en lezzetli eşlikçilerinden biri oluyor. Barbekü sosu ve hardal uyumuyla daha da lezzetli hale gelen Karides Kroket, kızardıktan sonraki nar gibi görüntüsüyle mideye olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Dondurulmuş ürünlerin -18°’de muhafaza edilmesi konusuna da dikkat çeken Kocaman Balıkçılık, çözüldükten sonra paketlerdeki ürünlerin buzdolabı koşullarında saklanarak bir gün içerisinde tüketilmesinin uygun olacağını söylüyor. En şık sofralarınızda ve en keyifli sohbetlerinizde aperatif olarak size eşlik edecek Karides Kroket, ulusal marketlerde lezzet tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL