• Geri dön

  • 896 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 111 İşletme görüntülenme


Bu karidesler ITQI Üstün Lezzet Ödüllü! 
Marmara Karides Söğüş ile öğünler artık daha lezzetli 
Deniz ürünlerini makarna ve salatayla birlikte severleri buraya alalım. Kocaman Balıkçılık’tan ITQI üstün lezzet ödüllü Marmara Karides Söğüş ile birbirinden enfes lezzetler oluşturabilir, misafirlerinizin gözünde bir şefe dönüşebilirsiniz.

Birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle sofraları birer ziyafete dönüştürmek isteyenlerin karşısına bu kez Marmara Karides Söğüş ile çıkan Kocaman Balıkçılık, takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
Kocaman Balıkçılık, salata ve makarnalarınıza eşlik eden Marmara Karides Söğüş ile konuklarınızı iştah açıcı bir yolculuğa çıkarmanızı sağlıyor. Kocaman Balıkçılık’ın Marmara Karides Söğüşleri, haşlandıktan sonra temizleniyor ve özenle paketleniyor. Ürünlerini kalibre standardı gözeterek ambalajlayan Kocaman Balıkçılık, tüketicilere gönül rahatlığıyla tüketebileceği karideslerini gramajından fire vermeyecek şekilde sunuyor.

ITQI Üstün Lezzet Ödülünü 2 yıldız ile geçerek dünya şeflerinin beğenisini kazanan Marmara Karides Söğüş, 200 gr ambalaj ile Carrefour, File, Özdilek, Üçler ve Tespo mağazalarında, 1000 gr ambalaj ile Metro mağazalarında satışa sunulurken, 400 gr ambalajlarda Migros markası ile Migros ve Macrocenter’larda satılıyor.

Editöre Not:
Karides Söğüş: Ürünü ambalajından çıkartarak akan suyun altında yıkayın. Yıkadığınız karidesleri süzgeç yardımı ile süzün. Daha sonra zeytinyağı, limon ve tercihen dereotu ilave ederek servin edin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL