• Geri dön

  • 1.294 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme



“Umut” dolu yeni yıl sofraları için ihtiyacınız olan her şey Metro Türkiye’de!

Büyük bir heyecanla beklediğimiz 2023 yılına sayılı günler kala Metro Türkiye, herkesi yeni yıla yeni umutlar, yeni heyecanlar ile başlamaya davet ediyor. Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz yeni yıl sofralarında buluşurken tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan Metro Türkiye, birbirinden leziz ürünlerin ve ilham verici tariflerin yer aldığı yılbaşı kataloğunu yayınladı. Özel soslardan mezelere, et ve balık çeşitlerinden egzotik meyvelere, donuk tatlılardan çikolatalara ve sofralara güzellik katacak mum, tabak ve bardaklara kadar yüzlerce ürünün yer aldığı katalogda yılbaşı sofralarınıza lezzet ve şıklık katacak her şeyi bulmanız mümkün.

Metro Türkiye bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro’nun şefleri tarafından 2023’e keyifli ve lezzetli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak yılbaşı sofraları için hazırlanan 18 tarif ve ipuçları ile yeni yıl sofralarının şefi siz olacaksınız!

Yılbaşı akşamınıza keyif katacak kutu oyunları ile sevdiklerinizi mutlu edecek hediyelik ürünler de katalogda sizi bekliyor.

2022 yılına veda etmeye yaklaştığımız bu günlerde yeni yıl kutlamaları için hazırlıklar da başladı. 30 yılı aşkın bir süredir müşterilerine güvenilir alışverişin adresi olarak tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan temin etme kolaylığı sunan Metro Türkiye, her yıl hazırladığı yılbaşı kataloğunu bu yıl sevdiklerimizle buluştuğumuz kalabalık sofraların önemine olan inancıyla yine, yeni, yeniden “umut” diyerek hazırladı.

Metro Türkiye, büyük bir heyecanla beklediğimiz 2023 yılını aynı masada sevdiklerimizle birlikte umutla karşılamak için ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını yılbaşı kataloğunda sunuyor. Yılbaşında herkesi yeniden sofralarda buluşmaya davet eden Metro Türkiye’nin kataloğunda, yılbaşı akşamlarınızın kalabalık sofralarını hazırlamanıza yardımcı olacak tüm ürünleri ve birbirinden leziz yemek tariflerini bulabilirsiniz.

Unutulmaz sofralarda bir araya gelip 2023’ü umutla karşılamak için konuklarınıza neler hazırlamak istersiniz? Metro Türkiye, arasında kendi markalı ürünlerinin de yer aldığı özel soslardan mezelere, et ve balık çeşitlerinden egzotik meyvelere, donuk tatlılardan çikolatalara kadar yüzlerce ürünün yer aldığı yılbaşı kataloğunda küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratabileceğiniz çözümler sunuyor. Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez başlangıçları olan Metro Chef hazır mezelerden ara sıcak ve garnitür çeşitlerine, pratik atıştırmalık sunumları için yerli ve ithal peynir çeşitlerinden Metro Chef füme etlere, enfes bir kapanış için ise kolayca servis edebileceğiniz Rioba sufle, cheesecake ve tiramusu gibi leziz hazır tatlı çeşitlerinden hem sofralarınızda sunabileceğiniz hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz Fine Life çikolatalara kadar birçok ürünü sizlere sunuyor.

Yüzlerce ürünün yer aldığı Metro Türkiye yılbaşı kataloğunda yılbaşı temalı sofralar için dekorasyon ürünlerinden yılbaşı ağaçlarına ve fındıkkıran gibi eğlenceli süslere kadar yeni yıl ruhunu evinize getirecek birçok ürünü bulabilirsiniz. Yılbaşının eğlencesi birlikte yenilen yemeklerin yanı sıra birlikte keyifle oynanan oyunlardadır diyenler için de katalogda birbirinden farklı kutu oyunları da yer alıyor.

Gastronometro şeflerinden sofralarınızda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz birbirinden özel tarifler

Metro Türkiye, yılbaşı sofralarının etrafında umutla birleşmeyi ve paylaşmayı sağlamak için kendi bünyesinde bulunan Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro şefleri tarafından özel olarak hazırlanmış 18 farklı tarife de katalogda yer vererek, yeni yıl sofralarınızda pratik ve lezzetli çözümlerle kolayca hazırlamanıza yardımcı oluyor. İşte misafirlerinizin unutamayacağı, yılbaşı sofralarınıza lezzet katacak tariflerden Beyaz Çikolata Çaylı Kestane Çorbası;

Beyaz Çikolata Çaylı Kestane Çorbası (4-6 kişilik – 1 saat)

MALZEMELER

Kestane Kruton
Metro Chef Aydın Kestanesi – 100 g
Metro Chef Taze Kekik – 2 g
Metro Chef Susam – 4 g
Metro Chef Tereyağı – 10 g
Metro Chef Çörek Otu – 3 g
Metro Chef Ay Çekirdek İçi – 3 g

Kırmızı Yağ
ARO Ayçiçek Yağı – 100 ml
Metro Chef Tatlı Kırmızı Toz Biber – 10 g

Kestane Çorbası
Metro Chef Aydın Kestanesi – 1 kg
Metro Chef Kuru Soğan – 150 g
Metro Chef Patates – 200 g
Metro Chef Diş Sarımsak – 5 g
Metro Chef Krema – 150 g
ARO Süt – 150 ml
Metro Chef Elma Sirkesi – 300 ml
Rioba Beyaz Çikolata Çayı – 50 ml
Su – 200 ml
Metro Chef Tereyağı – 100 g
Tuz – 2 g

HAZIRLANIŞI

Kestane Kruton
Teflon tavaya ayıklanmış ve küçük parçalara bölünmüş kestaneler, susam, çörekotu ve ay çekirdeği koyulur. İçerisine tereyağı eklenerek kısık ateşte ağır ağır kavrulur. Kavrulan malzemenin içerisine taze kekik yaprakları eklenir ve servis edilir.

Kırmızı Yağ
Ayçiçek yağı 100 dereceye çıkartılır ve içerisine toz baharat eklenir. Karıştırılıp, süzdürülüp servis edilir.

Kestane Çorbası
Kestaneler çizilir ve 30 dk sıcak suda ıslatılır. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kabukları açılıncaya kadar pişirilip soyulur. 200 ml su kaynatılarak 50 g beyaz çikolata çayı demlenip süzdürülür. Elma sirkesi yarısı kalıncaya kadar çektirilir. Soğan ve sarımsaklar küp olarak doğranır. Bir tencerenin içerisine tereyağı konularak soğan ve sarımsaklar sotelenir. Tüm sıvılar tencereye koyulur ve üzerine soyulmuş kestaneler eklenir. Kıvam alan çorba blender yardımı ile çekilir, tuz ve karabiber eklenerek tatlandırılır ve süzdürülür. Kestane kruton ve kırmızı yağ ile servis edilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL