• Geri dön

  • 838 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Herkes için sağlıklı beslenme anlayışı ile kendi markalı ürünlerini geliştirmeye devam eden Metro Türkiye, bu doğrultuda gluten hassasiyetine sahip müşterilerinin de ihtiyaçlarını karşılamak için Metro markalı glutensiz makarna çeşitlerini de raflarına taşıdı. Mısır unu ve pirinç unundan özel olarak hazırlanan Metro Chef glutensiz makarnalar Spaghetti, Fusilli ve Penne Rigate çeşitleri ile tüm Metro Türkiye mağazalarında!

Tam 33 yıldır müşterilerinin tüm ihtiyaçlarının uçtan uca karşılanması için çalışmalarını sürdüren Metro Türkiye, herkes için sağlıklı beslenme anlayışı doğrultusunda alternatif beslenme şekilleri ile uyumlu ürün çeşitliliğini sürekli artırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda sağlıklı, organik, vegan, vejetaryen, katkısız, glutensiz ve bitki bazlı beslenme şekilleri ile uyumlu ürün çeşitliliğini düzenli olarak geliştiren Metro Türkiye, şimdi de Metro Chef glutensiz makarna çeşitlerini raflarına taşıdı.

Mısır ve Pirinç Unu ile Özel Olarak Hazırlanıyor!
İster soslarla birlikte benzersiz bir ziyafete ister garnitürlerle tadına doyulmaz bir salata ya da yemeğe dönüşen makarnalar, sofralarımızın en vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Ancak bazı sağlık gerekçeleri ve beslenme alışkanlıkları, buğdaydan yapılan bu lezzetle aramıza mesafe koymamızı gerektirebiliyor. Metro Türkiye, herkes için sağlıklı beslenme anlayışı ile gluten hassasiyetine sahip müşterileri için özel olarak hazırladığı Metro Chef glutensiz makarna çeşitlerini raflarında sunuyor. Mısır ve pirinç unundan özel olarak hazırlanan Metro Chef glutensiz makarnaları; spaghetti, fusilli ve penne rigate çeşitleri ile tercih edebilirsiniz.

Gastronometro Şefleri Tarafından Onaylı
Metro markalı her yeni ürün Türkiye'nin ilk gastronomi keşif platformu Gastronometro’nun birbirinden değerli şefleri tarafından onay aldıktan sonra tüketiciler ile buluşabiliyor. Metro Chef glutensiz makarna çeşitleri de kalitesi, kıvamı ve lezzeti için Gastronometro’nun şeflerinden tam not aldı.

Metro Chef glutensiz makarna çeşitlerini diğer makarna ürünlerine benzer şekilde kaynar suya tuz ekledikten sonra 8-10 dakika pişirmek yeterli. Siz de ‘Sosu olmadan makarna eksik kalır’ diyenlerdenseniz Metro Chef soslarla makarnanızı daha lezzetli hale getirebilir, glutensiz ve vegan Metro Chef Veggie Pesto sosu da deneyebilirsiniz!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL