• Geri dön

  • 875 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Metro Türkiye, kalite ve lezzeti bir araya getirdiği yenilikçi kendi markalı ürünleriyle hem sektöre hem de ben kendi mutfağımın şefiyim diyenlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Evlerinde hızlı ve pratik çözümler arayan müşterilerine yönelik ürün çeşitliliğini sürekli artırmaya devam eden Metro Türkiye, en iyi lezzetleri en kolay şekilde hazırlayabilmeniz için özel olarak çalışıyor!

Napoliten pizzaların başrolde olduğu Nappo Pizza ile iş birliği yapan Metro Türkiye, donuk ve vakumlu saklanarak tazeliğini koruyan, özel sosu ile tüketime hazır Napoliten pizza tabanlarını kendi markası altında raflarında sunuyor. Siz de Metro Türkiye’nin mağazalarını ziyaret ederek Napoliten Pizza lezzetini kolayca evinize getirebilir, yaklaşık 7-9 dakika içerisinde birbirinden leziz pizzaları pişirebilirsiniz!

Günümüzde modernleşmenin de getirdiği pratiklik ve kolaylık ihtiyacı, tüketicilerin alışverişlerinde de aradığı bir gerçek. 33 yıldır müşterilerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayarak hayatlarını kolaylaştırmak için ürün çeşitliliğini devamlı olarak yenileyen Metro Türkiye, Metro Chef Napoliten Pizza Tabanı ile Napoli lezzetlerini evinize getiriyor!

Metro Türkiye, leziz bir İtalyan mutfağı menüsüne sahip Nappo Pizza ile iş birliği yaparak raflarına getirdiği Metro Chef Napoliten Pizza Tabanı ile üstün kalite, lezzet ve pratikliği bir arada buluşturuyor. Donuk ve vakumlu saklanarak tazeliğini muhafaza eden Metro Chef Napoliten Pizza Tabanı, Napoliten tarzda marketlerde satılan ilk donuk pizza tabanı. Soyulmuş Roma Domatesi ile hazırlanan özel sosu ve Nappo Pizza formülü ile geliştirilerek tüketime hazır olarak raflara gelen Metro Chef Napoliten Pizza Tabanını istediğiniz her malzemeyle çeşitlendirebilirsiniz.

Metro Chef eşlikçiler ile dakikalar içerisinde Napoliten pizzası hazırlayın!

Her geçen gün raflarında sunduğu çeşitliliği artıran Metro Türkiye, 4.000’e yakın kendi markalı ürünü ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını uçtan uca karşılamaya devam ediyor. Farklı damak tatlarına yönelik pizzalar için Metro Chef füme et çeşitlerinden soyulmuş kestaneye, Coğrafi İşaretli Milas Zeytinyağından siyah Taşköprü Sarımsağına, trüflü bal sostan sarımsaklı mayoneze, filizlendirilmiş bakliyatlardan kurutulmuş domatese kadar çeşit çeşit ürünü tercih edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL