• Geri dön

  • 324 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Dünyanın en çok çay tüketen ülke unvanını kimselere kaptırmayan ülkemizde çay, “Hayatın demidir” desek yeridir. “Dem”in soluk anlamına da geldiği düşünülünce, sabah güne çayla başlamak, dost muhabbetlerine çayla eşlik etmek, geceyi çayın sıcaklığı ile ısıtmak daha da anlam kazanıyor. Çayın en özel lezzetleri ise Metro Türkiye’nin Rioba markasıyla hayata tat katıyor. Çayı demleyerek tüketmeyi sevenlerdenseniz yapmanız gereken tek şey, tam 18 farklı çeşittesunulan Rioba çaylardan birini seçmek. Poşet çayın çabukluğu ve kolaylığı tam bana göre diyorsanız sadece 3-4 dakika içerisinde hazırlanan Darjeeling Yaz Hasatı, Guarana & Ginseng, Lady Grey, Oolong Milky, Rooibos Kakao & Vanilya, Yeşil Çay İlkbahar & Yaz Hasatı, Yeşil Çay Mango & Çiçek Karışımı ile Beyaz Çay İlk Sürgün poşet çay çeşitleri tam size göre!

Türkiye’de en çok tüketilen içecek nedir diye sorsak, cevap kuşkusuz çay olur! Bu, yıllardır dünyada en çok çay tüketen ülke unvanımızı ısrarla korumamızdan da belli değil mi? Çayın renginin ve kokusunun en uygun olduğu hali ifade eden “Dem”, soluk anlamına da gelerek ülkemizdeki tam karşılığını buluyor sanki. Çayın birbirinden özel lezzetlerinin karşılığı ise Metro Türkiye’nin kendi markası Rioba’da hayat buluyor!

Tam 33 yıldır ürün yelpazesini değişen trendlere ve taleplere göre sürekli geliştiren Metro Türkiye, kişi başına yılda ortalama 3,15 kg çay tüketimi ile dünyanın en çok çay tüketen ülkesi unvanını kimselere kaptırmamaya kararlı olan Türkiye’de, Rioba markası altında dünyanın farklı bölgelerine özgü çay lezzetlerini sunuyor. Çayı demleyerek içmekten vazgeçmeyenler için farklı damak tatlarına göre birbirinden özel tam 18 çay çeşidini Rioba markasıyla raflarına taşıyan Metro Türkiye’nin kolaylık ve çabukluk arayan müşterileri içinse yine Rioba markasıyla 8 farklı lezzette poşet çay seçeneği var! Rioba’nın poşet çay olarak da raflarda yerini alan Darjeeling Yaz Hasatı , Guarana & Ginseng, Lady Grey, Oolong Milky, Rooibos Kakao & Vanilya, Yeşil Çay İlkbahar & Yaz Hasatı, Yeşil Çay Mango & Çiçek Karışımı ile Beyaz Çay İlk Sürgün çeşitleri, pratik ambalajıyla ister evde ister ofiste ya da ister açık alanda çay keyfi yaşatıyor!

Rioba’nın pratik ve eşsiz çay çeşitleri ile tanışın!
Hindistan’ın Darjeeling bölgesindeki tarlalardan seçilen, güçlü ve tam gövdeli aromatik tadı ve açık kahverengi demi ile Rioba’ya özel Darjeeling çay harmanı, özellikle öğleden sonra çay saatlerine veya akşam yemeği sonrasına lezzet katmak için bire bir.

Brezilya Amazon yağmur ormanlarından gelen guarana tohumlarının, ginseng ve yeşil rooibos ile harmanlanmasıyla elde edilen Guarana & Ginseng çayı hurma ve turunç meyveleri ile her yudumda kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.

Tatlı ve asidik bir Earl Grey olan Lady Grey, kırmızı aspir ve peygamber çiçekleriyle alışılmadık bir lezzet deneyimi sunuyor.

Süt buharının daha yapraklar yeşilken oksidasyonu durdurmak için kullanılmasıyla elde edilen özel bir tat için damaklarda tatlımsı, kaymak gibi bir tat bırakan Oolong Milky tam size göre!

Hem soğuk hem de sütle birlikte içilebilecek bir çay arıyorsanız, vanilya ve kakaodan gelen İrlanda kreması tadıyla sıcak, soğuk ve sütle içebileceğiniz bir lezzet sunan Rooibos’u denemelisiniz.

Rioba’nın yeşil çay severlere özel sunduğu çeşitler de var! İlkbahar ve Yaz Hasatı Yeşil Çay, Çin’in Yunnan bölgesindeki tarlalardan özenle seçilen çaylardan elde edilirken Mango ve Çiçek Karışımı Yeşil Çay, büyük yapraklı Japon usulü fermantasyonu durdurulmuş yeşil çay tadını beğeninize sunuyor.

Rioba’nın İlk Sürgün Beyaz Çayı ise Çin’in Fujian bölgesinde titizlikle teker teker elle toplanan genç çay filizlerinden elde ediliyor.

Her damak tadına özel farklı çeşitler
En uygun bölgelerde üretilen Rioba çay çeşitlerinin aroma ve besin değerleri mükemmel şekilde korunuyor. Siz de Metro Türkiye’nin Rioba ile sunduğu bu eşsiz çay lezzeti deneyimlerini yaşamak ve konuklarınıza yaşatmak isterseniz, Metro Türkiye mağazalarını hemen ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL