• Geri dön

  • 346 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Lezzeti ve içerdiği besin değeriyle sofraların vazgeçilmezi olan mantarı, zengin çeşit alternatifleriyle mevsimine özel, taze ve dondurulmuş şekillerde raflarında sunan Metro Türkiye, kendi markası Metro Chef ile Porçini Mantarı, Kuzugöbeği Mantarı, Sarıkız Mantarı ve Shiitake Mantarı’nı kurutulmuş haliyle raflarına getiriyor.

Sofraların hem en leziz hem de en besleyici ürünlerinden biri hiç kuşku yok ki mantarlar. İçeriğinin yüzde 80-90'ı su olan mantarların birçok türü doğada kendi halinde yetişiyor veya kültür mantarları olarak günümüzde yetiştiriciliği yapılıyor. İçerdiği besin değeri ve lezzetiyle öne çıkan mantarlar bitki bazlı beslenmede de sıkça tercih ediliyor. Birbirinden farklı yenilebilir çeşidiyle kavurmadan ızgaraya, soteden makarnaya, dolmadan çorbaya hatta salataya kadar akla gelebilecek her tarife yakışan mantarlar, şeflerin de vazgeçilmezi.

1990 yılından bu yana yarattığı çözümlerle gastronomi sektörüne rehberlik eden Metro Türkiye, mutfak profesyonellerinin ve kendi mutfağının şefi olanların ihtiyaç duyduğu her türlü ürünü raflarında sunuyor. Yıl boyunca mevsimine göre taze mantar çeşitliliği sağlayan Metro Türkiye, kendi markası Metro Chef ile tazeyken alınıp dondurulmuş ve kurutulmuş mantarlarla, mevsimi dışında da bu lezzetleri erişilebilir kılıyor. Metro Türkiye, şimdi de zengin ürün yelpazesine eklediği 4 özel kurutulmuş mantar çeşidi ile mutfaklara değer katıyor!

Kurutma yöntemiyle dört mevsim mantar lezzeti

Metro Türkiye mantarların mutfaklardaki potansiyelini görerek raflarındaki mantar çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Son olarak Metro Chef Kurutulmuş Porçini Mantarı, Metro Chef Kurutulmuş Kuzugöbeği Mantarı, Metro Chef Kurutulmuş Sarıkız Mantarı ve Metro Chef Kurutulmuş Shiitake Mantarı’nı ürün yelpazesine ekleyen Metro Türkiye, kurutma yöntemiyle mantarların lezzetini korurken aynı zamanda istenilen her mevsim sofralara taşıyor.

100 gramlık ambalajlarda sunuluyor

100 gramlık ambalajlarda raflara taşınan yeni Metro Chef kurutulmuş mantar çeşitleri hem evlerin hem de profesyonel mutfakların şeflerine büyük bir kolaylık sağlıyor. Şeflerin, diledikleri her mevsim mantar lezzetine kavuşmak için yapacakları tek şey, mantarları ılık suda yıkadıktan sonra sıcak su ile doldurulmuş küçük bir kapta 15 dakika bekletmek ve süzdükleri mantarı kaynayan suda sadece 1 dakika daha bekletip tekrar süzmek.

Tadı damaklarda kalacak mantarlı yemekler yapmak için Metro Chef Kurutulmuş Mantarlar tüm Metro Türkiye mağazalarında sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL