• Geri dön

  • 653 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


İstanbullu kahveseverlerin heyecanla beklediği Kahve Festivali için geri sayım başladı. 14-17 Eylül tarihlerinde Tersane’de düzenlenecek olan festivalde, ülkemizde gastronominin gelişimi için tam 33 yıldır çalışmalar yürüten Metro Türkiye de en özel lezzetlerle yer alacak. Metro Türkiye’nin “Rioba” markasıyla sunduğu çekirdek, kapsül, öğütülmüş kahve ve Türk kahvesi çeşitlerinin yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinden çay çeşitlerini, hazır tatlı ve pastaları festival standında tadabilirsiniz!

Metro Türkiye, İstanbul Kahve Festivali’ne bu yıl ayrı bir tat da katıyor. Festivalin ilk günü, Metro Türkiye bünyesi altında bulunan Gastronometro’nun şefleri hazırladıkları özel bir workshop ile kahveyi sadece bir içecek olmaktan öte bambaşka bir boyuta taşıyacak. Siz de kahveyi farklı tariflerde kullanmayı öğrenmek ve ilginç olduğu kadar lezzetli tarifler tatmak için ajandanıza şimdiden not alın!

Yüzyıllardır Türk mutfak kültürünün vazgeçilmez içeceklerinden biri olan kahve, yeni çeşitleri ve damak tadına göre değişen sunumlarıyla sosyal hayatımızda her geçen gün daha fazla yer edinmeye devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre ürün yelpazesini yeni çeşitlerle genişletmeye devam eden Metro Türkiye, 14-17 Eylül tarihlerinde Tersane’de düzenlenecek olan İstanbul Kahve Festivali’nde yine, kendi markası Rioba ile yer alacak.

Sıcak-soğuk kahvelerin ve farklı bölgelere özgü çay çeşitlerinin yanı sıra Metro Türkiye, bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan festivalde Rioba hazır tatlı çeşitleri ve kahveye bambaşka bir tat katan Metro Chef Veggie içecekler ile ziyaretçilere benzersiz bir lezzet deneyimi de yaşatacak.

Rioba’dan kahve tutkunlarına 23 farklı alternatif

Metro Türkiye, Rioba markasıyla çekirdek, kapsül, öğütülmüş kahve seçeneklerinden ve Türk kahvesi çeşitleri ile tam 23 çeşit kahveyi kahve tutkunlarının beğenisine sunuyor. Çiçek ve fındık notaları içeren ve espresso ile mükemmel bir uyum sağlayan Brezilya çekirdekleri, orta sertlikte ve aromatik kahve tercih edenlerin favorisi oluyor. Hindistan cevizi ve fındık aromalarıyla meyvemsi lezzetler sunan Kolombiya çekirdekleri ise latte ve cappuccino’ya çok yakışıyor. Kahvede yüksek yoğunluk tercih edenler meyve ve baharat notaları içeren Endonezya çekirdeklerine; yumuşak içim kahve severler ise meyve ve yasemin çiçeği aromalı Etiyopya çekirdeklerini veya düşük kafein içerikli Peru çekirdeklerine Rioba markası ile Metro Türkiye mağazalarında kolaylıkla ulaşabiliyor. Kahveseverler tüm bu lezzetleri tatma şansını İstanbul Kahve Festivali’ndeki Rioba standında yakalıyor!

“Kahveyi Hiç Böyle Denediniz mi?”

Gastronominin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Metro Türkiye tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Gastronometro’nun şefleri festivalde çok özel bir workshop da düzenleyecek. Festivalin ilk günü, 14 Eylül Perşembe, şefler “Kahveyi Hiç Böyle Denediniz mi?” diyerek evde ya da profesyonel mufaklarda çok sevdiğimiz kahvenin kullanılabileceği pratik tarifleri paylaşacaklar.

Kahve ile yapılmış benzersiz lezzet deneyimlerini kaçırmamak için ajandanıza şimdiden notunuzu alın!

Çay çeşitleri festivale ayrı bir lezzet katacak!

Festivalde sadece kahve değil, mutfağımızın bir diğer olmazsa olmaz içeceği çay da dünyanın farklı bölgelerine özgü çeşitleri ile ziyaretçileri bekliyor. Rioba markası ile dünyanın farklı bölgelerinden 18 çeşit aromatik çay ile 8 çeşit bitki çayı sunan Metro Türkiye’de her damak tadına uygun lezzeti bulmak mümkün. Karamelize elma ve kavrulmuş hindiba kökü, kakao, tarçın ve portakal içeren çaylardan Çin’in farklı bölgelerinden titizlikle toplanmış eşsiz beyaz çaylara, şeftali ve portakal çiçekli oolong çayından meyve aromalı yeşil çaylara, kakao ve vanilyalı rooibos çayından klasik siyah çaya kadar birbirinden farklı lezzetler de bu özel festivalde yerini alacak.

En tatlı eşlikçiler de burada!

Metro Türkiye, kahve ve çay saatlerini, yine Rioba markasıyla sunduğu pasta ve tatlılarla daha da leziz hale getiriyor. Kahve ve çay çeşitlerinin yanına eşlik edecek makaron çeşitlerinden kruvasan ve kurabiye çeşitlerine, yaban mersinli muffinden çikolata ve drajelere, hazır cheesecake, sufle, tiramisu, waffle, mozaik pasta, haşhaşlı limonlu ve havuçlu kek çeşitlerine kadar birbirinden lezzetli ürünleri de Rioba markasının altında raflarına taşıyor. Siz de İstanbul Kahve Festivali’ndeki Rioba standına uğrayacak bu çeşitleri tatma fırsatı bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL