• Geri dön

  • 1.273 Görüntülenme

  • 119 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Türk mutfağının vazgeçilmez öğünü kahvaltılar için Metro Türkiye, tadına doyulmaz yerel ve yöresel lezzetleri müşterilerine sunuyor. 2023’ün en favori kahvaltı trendleri de Metro Türkiye’nin özel markalı ürünleri ile sofralardaki yerini alıyor. Ben peynirsiz kahvaltı yapamam diyenler için 66 çeşit peynirden kahvaltıda et arayanlara özel füme et, kuru et, roastbeef, somon füme ve pastırmaya, su ve gül böreği gibi geleneksel lezzetlerden bitki bazlı kahvaltı tabakları tercih edenlere yönelik tofu, vegan tereyağı ve vegan içeceklere ve hatta kuru domates ezmesi, ham bal çeşitleri, organik ve Coğrafi İşaretli zeytinyağı çeşitlerine kadar her damak tadına hitap eden birbirinden farklı ürünler, Metro Türkiye’de sizleri bekliyor.

Geleneksel ve modern tatları sofralara taşıyan Metro Türkiye’de dilediğiniz her kategoride 650’den fazla kahvaltılık ürün çeşidi bulabilirsiniz! İster profesyonel mutfakların şefi olun ister kendi evinizin, kahvaltı kaselerinden bitki bazlı alternatiflere, smoothielerden sıcak tahıllara yılın kahvaltı trendleri ile misafirlerinize unutulmaz kahvaltılar hazırlamak için yapmanız gereken tek şey, Metro Türkiye mağazalarını ziyaret etmek.

Türk mutfak kültürüne değer katan ürün ve tarifleri korumayı amaç edinen Metro Türkiye, Türk yemek kültürünün vazgeçilmezi kahvaltı sofraları için de yerel ve yöresel lezzetlerden modern tatlara kadar çeşit çeşit ürünü raflarında sunuyor.

650’DEN FAZLA KAHVALTILIK ÜRÜN ÇEŞİDİ!
Metro Türkiye, raflarına getirdiği 650’den fazla kahvaltılık ürün çeşidi ile kahvaltılarda aradığınız tüm lezzetleri sizlere sunuyor. Metro Türkiye; Ezine Peyniri, Kars Gravyeri, Van Otlu Peyniri ve Bergama Tulum gibi yerel peynirlerden mozzarella ve hellim peynirlerine, dilimli ve blok jambon, pastırma, füme etten kuru et, roastbeef, karabiberli İtalyan salam, somon fümeye, Coğrafi İşaretli Gemlik zeytininden Hatay’ın halhalı yeşil zeytinine, etli sele zeytinlerinden kırma ve çizik çeşitlerine, kahvaltı salatalarına sağlık ve lezzet katan organik ve Coğrafi İşaretli zeytinyağı çeşitlerinden kuru domates ezmesine kadar her çeşit lezzeti sofralarla buluşturuyor.

Kahvaltının keyfi hamur işi olmadan çıkmaz diyenler için de çözüm, sayısız alternatifle Metro Türkiye donuk ürünler reyonunda. Su böreği, gül böreği, poğaça, hatta kruvasan, waffle ve danish… Kolayca ısıtarak tam kıvamında ve fırından yeni çıkmış gibi çeşitlerle kahvaltı sofralarınız ayrı bir lezzet kazanacak.

TÜRK MUTFAĞININ ÖNDE GELEN ŞEFLERİNDEN EN TREND KAHVALTI TARİFLERİ
Galataport Liman Restoran’da verdiği davette yeni kahvaltılık ürün kataloğunu ve 650 çeşide sahip kahvaltılık ürünlerini tanıtan Metro Türkiye; şeflerle iş birliği yaparak hazırlanan en trend tarifleri de deneyime sundu. Türkiye’nin önde gelen şefleri 2023 kahvaltı trendleri doğrultusunda Metro Chef ürünleri ile leziz tarifler hazırladı. Şef Dilek Yetkiner’in Zeytin Salatası tarifi, Şef Belkıs Boyacıgiller’in Hazelnut Vanilla Granola tarifi, Şef Nur Anaç’ın Tuzlu Cheesecake ve Smoothie tarifi, Şef Yaren Çarpar’ın Tuzlu Mantarlı Porridge tarifi, Şef Müge Ergül’ün Limonlu, Labne Soslu, Kuru Etli Göz Yumurta tarifi, Şef Beril Oymak’tan ise Vegan Sucuklu Tofu Menemen ve Vegan Pankek tarifleri masada yer aldı.

2023’TE KAHVALTI TRENDLERİ METRO TÜRKİYE’DEN!
Ülkemizde Türk mutfağının ve gastronominin gelişmesi için her gün çalışmaya devam eden Metro Türkiye, 2023 yılının kahvaltı trendleri ile profesyonel mutfak şeflerine ve ben kendimi evimin şefiyim diyenlere yol gösteriyor.

Zengin proteinli sürmelikler
Antioksidan bakımından zengin sürülebilir çikolatalar, badem, yerfıstığı ve keçiboynuzu başta olmak üzere restoranların kendi yaptıkları sürmelikler de tüm dünyada yükselişte.

Bitki bazlı alternatifler
Vegan yaşam tarzını benimseyenler için de her türlü bitki bazlı alternatif, Metro Türkiye’de. Badem ve yulaf sütü gibi bitki bazlı seçenekler, son zamanların en trend kahvaltılıkları arasına girmeye başladı. Ayrıca tüketiciler artık kahvaltı ürünlerinde soya, bezelye ve nohut gibi bitki bazlı protein kaynakları da arıyor. Bu ürünleri bulmak ise vegan yaşam tarzını benimseyenler için 400’e yakın ürün çeşidi sunan Metro Türkiye sayesinde çok kolay. Metro Chef Veggie bademli ve fındıklı içecekler, tofu, vegan tereyağı, Rioba Şekersiz Glutensiz Vegan kek, kuru meyveler gibi ürün çeşitleri ile siz de kahvaltılarınıza lezzet katabilirsiniz.

Kahvaltı yeşillikleri
Güne kahvaltı salatası ile başlamak Avrupa için yeni olsa da ülkemizde özellikle kuzu kulağından yabani sarmaşığa birçok sebze ve yeşilliğin olduğu Ege’de armola peyniri ve sızma zeytinyağlı kahvaltı salataları gelenekseldir.

Müsli, granola ve gevrekler
Güne başlarken acelesi olanlar için bir kase müsliden daha iyisi yoktur. Dengeli miktarda besin içeren yulaf ezmesi, buğday gevreği, kuru meyve ve tohumlarla dolu müsliler güne kattığı zindelikle popülerliğini koruyor. Aro marka Mısır Gevreği, Çikolatalı toplar, Meyve Aromalı Halkalar, Çikolatalı Tahıl Gevreği, Kakaolu Granola, Yulaf Ezmesi, Ballı Buğday ve Meyveli Müsli çeşitleri ise güne sağlıklı bir başlangıç yapmak için size en özel lezzetleri sunuyor.

Kahvaltı kaseleri
Bireysel tercihe göre çeşitlenebildiği ve farklı doku ve tatlar sundukları için tek tabaklık kahvaltı kaseleri 2023’te popülerlik kazanıyor. Örnekler arasında yumurta bazlı kaseler, tahıl kaseleri ve kuru meyveli kaseler bulunuyor. Dilediğiniz kaseyi yaratmak için yapmanız gereken tek şey Metro Türkiye’yi ziyaret etmek.

Meyveli içecekler
Hızla yükselişte olan meyveli içecekler tercihe göre meyve, sebze, fındık ezmesi, fıstık ezmesi, süt, yoğurt veya su ile yapılıyor. Uzun süre tok tutan ve son derece sağlıklı olan bu içecekler kahvaltıların yeni gözdesi. Metro Chef Yoğurt’tan Metro Chef dondurulmuş meyvelere aradığınız her çeşit ürünü Metro Türkiye’de kolayca bulabilir ve dilediğiniz lezzette meyveli içecekler hazırlayabilirsiniz.

Sıcak tahıllar
Sıcak tahıllar 2023’te büyük bir trend haline geliyor. Yulaf gibi yemeye hazır sıcak tahıllar gençler arasında çok popüler.

Kahvaltının ‘Tatlı’ Sonu
Kahvaltı sofralarında kapanışı tatlı ile yapmak adettendir. Özellikle bal sevenlerdenseniz %100 izlenebilir Metro Premium markalı Bitlis, Van, Anzer ve Marmaris yörelerinin yayla, çiçek ve çam ham balları ile birlikte balın yanına en çok yakışan lezzet olan tereyağı çeşitleri de Metro Türkiye’de sizleri bekliyor. Yüksek rakımlı yaylalarda, 45 °C’den yüksek ısıl işlem görmeyen ve 0.3 mm’den daha büyük filtreler ile filtre edilmiş Metro Premium ham ballar, doğal olarak içerdiği besin öğeleri korunarak kovandan çıktığı hali ile raflarda sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL