• Geri dön

  • 782 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Seçili ürünlerde yüzde 50 indirim
Giovane Gentile’de Black Friday’e özel yüzde 50’ye varan indirimler
Giovane Gentile, her sene Kasım ayının üçüncü haftasında Black Friday indirimiyle başı dönen centilmenleri bu yıl da mağazalarına bekliyor. 23 Kasım 2018 Cuma ve devamındaki hafta sonunda tüm yeni sezon ürünlerinde net yüzde 30, 40 ve 50 indirim fırsatı sunan Giovane Gentile, herkesi bu indirim çılgınlığına davet ediyor. 

Alışveriş çılgınlarının sabırsızlıkla beklediği “Kara Cuma” indirimi bu yıl da Giovane Gentile’de hız kesmeden devam ediyor.

Efsane cuma kapsamında 23 Kasım 2018 tarihine denk gelen hafta sonunda yeni sezon da dahil tüm ürünlerde net yüzde 30, yüzde 40 ve yüzde 50 indirim fırsatı sunan Giovane Gentile, sabırsızlıkla beklenen “Black Friday” haftasında tüm erkekleri mağazalarına davet ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala şıklığı yakalamak isteyenlerin ilk adresi olan Giovane Gentile, kışın olmazsa olmazlarını indirim fırsatıyla takipçileriyle buluşturuyor.

Black Friday indirimi ve diğer fırsatlardan haberdar olmak için Giovane Gentile’yi takip edenler, erkek modasının en karizmatik ve şık parçalarına indirimli olarak sahip olabilecek.

Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL