• Geri dön

  • 781 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Seçim yaklaştı, takım elbise satışları patladı.
Lacivert ve siyah yine birinci.

Türkiye erken seçime kitlenmiş durumda. Adaylar her gün farklı lokasyonlarda vatandaşlara sesleniyor, seçim vaatlerini sıralıyor. Seçmenine seslenen adayların ve onların arka plandaki ekip üyelerinin giydiği takım elbiseler bile önem arz etmiş durumda. Bu farkındalıkla erken seçimin perakende sektörünü canlandırdığını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre takım elbiselerde yüzde 18, gömleklerde ise yüzde 32’lik bir artış yaşandığını söyledi. Yaklaşan erken seçim, perakende sektörünü oldukça hareketlendirdi. Her gün farklı noktalarda seçmenine seslenen siyasilerin takım elbise ihtiyacı ise buna paralel olarak artı. 

Bu farkındalıkla genel olarak 50, 54 bedenlerin satıldığını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre takım elbiselerde yüzde 18, gömleklerde ise yüzde 32’lik bir artış yaşandığını söyledi. Seçime sonuna kadar takım elbisede yüzde 30’luk bir artış yaşanacağını ön gördüklerini aktaran Zaur Samedov, siyasilerin ağırlıklı olarak tercihlerini düz lacivert ve siyah takım elbiseden yana kullandığını dile getirdi. Beyaz gömlek satışlarında da ciddi oranda artış yaşandığını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, ayakkabı satışlarında da benzer bir yükseliş olduğuna dikkat çekerek satışların büyük şehirlerde yoğunlaştığını söyledi. 

Ercem Tekstil hakkında: Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır. 
Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL