• Geri dön

  • 520 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.039 İşletme görüntülenme


Yaz gecelerini serin, kış gecelerini de sıcacık geçirmek isteyenlere…
Bambi Clima Naturel Prime ile uyku esnasında özel termal konforu

Bambi Yatak, üstün nem yönetimli akıllı malzemesiyle yaz gecelerini serin, kış gecelerini sıcacık geçirmenize yardımcı olan Clima Naturel Prime’ı takipçileriyle buluşturuyor. Bölgeli paket yay sistemi sayesinde bedendeki ağırlık dağılımına göre şekillenen Clima Naturel Prime’ın yazlık yüzeyinde pamuk katkılı kumaş olan organic cotton, kışlık yüzeyinde ise yün katkılı kumaş olan wool life kullanılıyor. 

Kaliteli bir uyku için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Clima Naturel Prime ile güne zinde uyanmanıza yardımcı oluyor.

Üstün nem yönetimli akıllı malzemesiyle yaz gecelerini serin, kış gecelerini de sıcacık yaşamanıza olanak tanıyan Clima Naturel Prime, 3 bölgeli pocket yay sistemi ve yüksek yoğunlukta sünger yapısıyla kullanıcısını uyku esnasında özel termal konforla buluşturuyor. Bedendeki ağırlık dağılımını da maksimum seviyede eşit dağıtan Clima Naturel Prime, vücut, baş ve ayak kısımlarında farklı, vücudun orta kısmında farklı sertliğiyle kullanıcısının vücuduna uyum sağlıyor. Clima Naturel Prime HyperSoft sünger ile doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açıyor. Tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi ile bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına da yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor.

Editöre Not: Clima Naturel Prime, (150*200) 1.880 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL