• Geri dön

  • 671 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.039 İşletme görüntülenme


Derin uykunun ayrıcalığını yaşamak isteyenlere;
Kapok ağacının organik kapok elyafı üzerinde mışıl mışıl bir uyku
Bambi Yatak’ın kapok ağacından doğal yollarla elde edilen organik kapok elyafı ile tasarladığı Kapok Life Yatak, nefes alabilen hücre yapısıyla nem oranını dengeleyerek kullanıcısına derin uykunun tüm ayrıcalıklarını sunuyor.

Kaliteli bir uyku için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, kolay ıslanmayan, nem kovucu yapısı ile terlemenin verdiği rahatsızlığı ve yataktaki nemlenmeyi minimize eden Kapok Life Yatak ile hijyenin manifestosunu yeniden yazıyor. Tasarımında HyperSoft sünger kullanarak doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Kapok Life Yatak, kullanıcısına derin uykunun tüm ayrıcalıklarını sunuyor.

Paket yay sistemi ile hareketleriniz kısıtlanmasın…
Kolay ıslanmayan, nem kovucu yapısıyla terlemenin verdiği rahatsızlığı ve yataktaki nemlenmeyi azaltan Kapok Life Yatak, nano teknolojik örme kumaşı sayesinde Bambi’nin inovasyona olan bakış açısını kanıtlıyor. Tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi, bu özelliği sayesinde ses yalıtımı sağlarken, bağımsız hareket eden yayları sayesinde de vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor.

Kadife etkisine tutulun…
Yatağın kapitone kısımlarında kullanılan ve kuş tüyü süngerden daha yumuşak bir yapıya sahip HyperSoft sünger, dokusu sayesinde kullanıcılarını yumuşacık bir dokunuşla karşılıyor. Bu dokunuş sayesinde Kapok Life Yatak, kullanıcılarını kadife yumuşaklığının etkisiyle derin bir uykuya davet ediyor. Nem ve rutubet önleyici havalandırma kapsüllerinin yanı sıra kolay temizlik için yüksek ve şık görünümlü ayaklara sahip olan Kapok Life Yatak, 2.432 TL(150x200 cm.) fiyatıyla satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL