• Geri dön

  • 514 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.039 İşletme görüntülenme


Yorgun bir beden ile uyanmaya son!
Ekstra konfor ile güne zinde başlayın

Doğru bir yatak vücudun doğal omurga eğrisinin korunmasına yardımcı olurken, yanlış seçilmiş bir yatak kaslar, sinirler ve damarlar üzerine baskı yaparak bel ve sırt ağrılarına neden olur. Bağımsız hareket eden yaylar sayesinde vücut basıncının eşit dağılımını sağlayan Serenity ile Bambi Yatak, kullanıcısına hiç yaşamadığı bir uyku deneyimi sunmanın ötesinde yorgun uyandığınız sabahları geride bırakmanıza eşlik ediyor. 

Bilindiği üzere, uyku vücudun dinlenmesi için çok gereklidir. Bu esnada enerji depolanır, metabolizma yavaşlar ve vücut dinlenmeye çekilir. Doğru bir yatak vücudun doğal omurga eğrisinin korunmasına yardımcı olurken yanlış seçilmiş bir yatak kaslar, sinirler ve damarlar üzerine baskı yaparak bel ve sırt ağrılarına neden olur. Bu farkındalıkla Bambi Yatak mühendisleri tarafından son teknoloji kullanılarak tasarlanan Serenity yatak, uyku ve dinlenme kalitenizi maksimum düzeye taşıyor.

Birbirinden bağımsız torbalar içinde paketlenen yaylardan oluşan paket yay sistemiyle tasarlanan Serenity, vücudun farklı ağırlık noktalarını ayrı ayrı destekleyerek kullanıcını üst düzey uyku deneyimiyle buluşturuyor. Yüksek yoğunluğa sahip ekstra konfor pedi ve diğer üstün kaliteli malzemeleri sayesinde Serenity, kullanıcısını konforla buluşturuyor. HyperSoft sünger ile doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Serenity ile yorgun uyanılan sabahlar son buluyor.

Editöre Not: Serenity, (150*200) 1.744 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL