• Geri dön

  • 53 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.040 İşletme görüntülenme


Uykunun her adımı için yenilikçi çözümler geliştirerek güne zinde başlamaya yardımcı olan Bambi, frezya pamuklu yatak örtülerinin rahat dokusuyla kullanıcılarına konfor vadediyor. Farklı zevklere uygun beş farklı renk kombinasyonuna sahip yatak örtüleri, terletmeyen yapısı sayesinde sıcak havanın yarattığı uyku problemlerini ortadan kaldırıyor.

Sıcak ve nemli havalar gün içinde yaşam kalitesini değiştirirken etkisini gece sürdürmesi de uyku kalitesinde bozulmalara neden olabiliyor. Bambi’nin yatak sanatını desteklemek için kullanıcısıyla buluşturduğu yatak örtüleri frezya, pamuklu yapısına eşlik eden sade tasarımıyla yatak odalarına ferahlık getiriyor. Örtülerin vücudu terletmeyen özelliği, sıcak bir gecede uykuyu kabus olmaktan çıkarıyor. Yatak örtülerinin çift taraflı özelliği de kullanımı daha pratik hale getiriyor.

Rahat olduğu kadar renkli ve çekici

Pike ve yastık kılıfından oluşan yatak örtüsü takımının zarif desenleri yatak odalarında şık bir dekoratif etki yaratırken güçlü kumaş yapısı da uzun süre kullanımı mümkün kılıyor. Mavi-krem, su yeşili-bej, gül kurusu-gri, açık somon-mavi ve gri-krem olmak üzere beş farklı renk seçeneğine sahip yatak örtüleri farklı kullanıcı zevklerine uyum gösterirken iç açıcı görünümüyle de yatak odasının enerjisini yukarı taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL