• Geri dön

  • 880 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 3.330 İşletme görüntülenme


4-11 Şubat arasında tüm pizzalar tek fiyata sunuluyor!

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, özlemle beklenen Türkiye Pizza Günleri’ni yeniden başlatıyor. 4-11 Şubat arasında geçerli olacak kampanyada tüm pizzalar tek fiyata sunulacak! Üstelik kampanya internet üzerinden verilen siparişlerde 12-13-14 Şubat’ta da geçerli olacak! Lezzet tutkunlarından yoğun ilgi gören Türkiye Pizza Günleri, 4-11 Şubat’ta bir hafta boyunca Türkiye’nin gündemine pizzayı taşıyacak. Çeşit çeşit pizzaları en cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Domino’s, Türkiye Pizza Günleri’ne özel olarak yine efsane kampanyalar düzenleniyor. Türkiye Pizza Günleri boyunca evlere serviste Büyük Boy tüm pizzalar 34,99 TL’den ve 2 adet Orta Boy tüm pizzalar 44,99 TL’den sunulacak. Pizza severler Gel-Al’da da müthiş fırsatlarla karşılaşacaklar.

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”ne özel olarak hem Gel Al hem de Evlere Servis’te başlattığı iştah kabartan kampanyalarıyla tadına doyulmaz pizzalarını Türkiye’nin tüm sofralarına taşımak üzere harika bir fırsat sunuyor. Türkiye Pizza Günleri pizza severleri 4-11 Şubat arasında cazip fırsatlarla pizzaya doyuracak!

Domino’s tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği ve bir sonrakini merakla beklediği Türkiye Pizza Günleri, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilere en lezzetli ve en cazip fiyatlı pizzaları ulaştırmak amacıyla artık geleneksel olarak düzenleniyor. Domino’s’un özenle hazırladığı etkinlikle, markanın tadına doyulmaz pizzaları inanılmaz fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Türkiye Pizza Günleri boyunca pizzalar tek fiyata!

Domino’s’un özlemle beklenen Türkiye Pizza Günleri boyunca, 4-11 Şubat arasında geçerli olacak kampanyada tüm pizzalar tek fiyata sunulacak.

Türkiye Pizza Günleri boyunca eve serviste Büyük Boy tüm pizzalar 34,99 TL’ye, 2 adet Orta Boy tüm pizzalar 44.99 TL’ye temassız teslimat ile kapıya gelecek. Pizza severler Gel-Al’da da müthiş fırsatlarla karşılaşacaklar.

Türkiye Pizza Günleri, pizza tutkunlarına Domino’s’un damaklarda lezzet fırtınası yaratan çeşit çeşit pizzalarını uygun fiyatlara denemeleri için müthiş bir fırsat sunuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

Dijital alanda pek çok çalışma ve teknolojiye yatırım yapan Domino’s temassız teslimat, online ödeme, online sipariş verdikçe kazandıran Ye-Kazan gibi pek çok dijital uygulama kullanıyor. Ayrıca Domino’s’un hayata yeni geçirdiği Domino’s Cüzdan ile Domino’s severler kredi kartı ya da banka kartı ile içerisine para yükleyip harcama yapabiliyor. Domino’s’un yepyeni teknolojisi Domino’s Cüzdan, websitesi ve mobil uygulamadan verilecek siparişlerde kullanılabiliyor. Bu uygulamayla müşterilere güvenli ve online ödeme kolaylığı sağlanırken, müşterilerin ve tüm şube çalışanlarının da sağlığı korunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL